Za TOP svetové módne značky už nemusíte minúť majetok!

18.10.2023 13:39

HalfPrice má na Slovensku už svoju 5. predajňu

 

Keď chcete mať šatník ako influencerka či celebrita, nemusíte si viac lámať hlavu nad tým, kde na to vezmete peniaze. V off-price predajniach HalfPrice nakúpite svetové móde novinky za ceny, na ktoré ste čakali!

Poznáte to. Pokukujete po najnovších módnych vychytávkach, v hlave vám bežia vzorce pomocou ktorých prepočítavate kapacitu svojho šatníka a v neposlednom rade možnosti svojho účtu. S tým prvým vám nepomôžeme, keďže tip na overený nákup „nafukovacej“ skrine nemáme ani my, no s tou cenou za váš vysnívaný look vám poradiť vieme.

 

OFF-PRICE koncept HalfPrice sa za dva roky udomácnil na 10 zahraničných trhoch vrátane Rakúska, Maďarska, Chorvátska, Česka či Poľska. Len rok a pol od svojho debutu na Slovensku sme si nakupovanie skvelej značkovej módy za výnimočné ceny obľúbili natoľko, že HalfPrice rozširuje svoju pôsobnosť už aj na východné Slovensko.

Módni nadšenci si prídu na svoje

Rozhodovaniu o smerovaní obchodných aktivít vždy predchádzajú dôkladné analýzy a pozorovanie očakávaní zákazníkov v danom regióne. Sme presvedčení o tom, že koncept multibrandového reťazca s modelom OFF-PRICE si získa srdcia obyvateľov Prešova a jeho blízkeho okolia podobne, ako sa to podarilo predajniam v ostatných častiach Slovenska,“ hovorí Alena Lagová, marketingová manažérka HalfPrice.

Veľkej popularite a vysokej návštevnosti sa tešia predajne v Nitre, Zvolene a Žiline, rekordy zatiaľ trhá najmladšia z predajní a to tá, ktorá bola otvorená len túto jar v bratislavskom nákupnom centre Eurovea 2.

 

Kde vás čaká nakupovanie, ktoré budete milovať?

Ďalším mestom, kde si budú môcť módni nadšenci pohodlne vybrať zo širokej ponuky oblečenia a obuvi svetoznámych značiek pre mužov, ženy aj deti, zo sortimentu originálnych bytových doplnkov, hračiek, športových potrieb, módnych doplnkov, batožiny i potrieb pre domácich miláčikov bude Prešov!

V prešovskom nákupnom centre Eperia pribudne v poradí 5. predajňa HalfPrice, ktorá je súčasťou OFF-PRICE konceptu. Jeho výhodou je, že zákazníci si môžu z najnovších kolekcií svetoznámych a obľúbených módnych značiek ako Calvin Klein, PINKO, Reebok, FILA, VALENTINO, PRADA, Chloe či MOSCHINO vybrať tovar, ktorého cena je nižšia, ako je výrobcom odporúčaná cena pre Slovenský alebo svetový trh.

Ako funguje HalfPrice?

Koncept OFF-PRICE je postavený na intenzívnej spolupráci obchodníkov siete HalfPrice priamo s výrobcami či dizajnérmi svetovej módy, u ktorých vyberajú a v obmedzených množstvách získavajú lukratívne ponuky aj pre slovenských zákazníkov. Vďaka tomu je možné v predajniach multibrandového reťazca nakúpiť jedinečné kusy z ponuky svetových módnych značiek za ceny, na ktoré ste čakali.

Od tisícov svetoznámych značiek získava tím obchodníkov limitované počty aktuálnych módnych vychytávok za výnimočné ceny. Z toho však vyplýva aj to, že počet kusov jednotlivých tovarov v predajni je limitovaný. Nie je to však nevýhoda, práve naopak!  Nakupovanie v HalfPrice sa tak stáva vzrušujúcim zážitkom! To, čo si ulovíte a vyberiete je plne vo vašej réžii ale treba sa rozhodnúť rýchlo. Už o pár minút totiž môže s vašim favoritom kráčať do priestrannej kabínky iný šťastlivec, ktorý nezaváha. Aj vďaka tomu sa tovar v predajni rýchlo obmieňa a neustále pribúdajú nové modely. Nové nákupné dobrodružstvo si preto môžete užiť hoci aj každý deň.

 

Výhrajte nákupnú poukážku HalfPrice v hodnote 50 eur.

 

 

 

 

 

Fotogaléria: Za TOP svetové módne značky už nemusíte minúť majetok!