Vstúpte do sveta farieb a vzorov s novou letnou kolekciou od F&F

28.06.2023 09:05

So stúpajúcimi teplotami môže byť náročné nájsť oblečenie, ktoré je pohodlné a štýlové zároveň. Letná móda je o kombinovaní kúskov, experimentovaní s farbami a potlačami, no hlavne o nosení toho, v čom sa cítite sebaisto a pohodlne. A práve farby a výrazné vzory sú základom tohtoročnej letnej kolekcie značky F&F. Nová letná kolekcia je plná praktických a jedinečných kúskov ideálnych na oživenie súčasného šatníka každej ženy. Nech už si vyberiete akékoľvek letné dobrodružstvo, nezabudnite na štýlové módne kúsky, ako dlhé sukne, ktoré zalichotia každej postave, či odhalené ramená a romantické kvetinové vzory, ktoré rafinovane vyzdvihnú ženskosť a sviežu eleganciu. Vneste do vašich letných dní pohodlie s novinkami od F&F.

Oživte svoje leto s bláznivými kombináciami farieb a vzorov

Leto je ako stvorené na experimenty s farbami a oblečenie v sýtych farbách je ideálnym doplnkom k letnému opáleniu bez ohľadu na to, či je intenzívne alebo jemne bronzové.  Značka F&F ponúka v novej letnej kolekcii hneď celú škálu farieb.

Medzi výberom nájdete odvážnu oranžovú, romanticky ružovú, červenú, trávovo zelenú či citrónovožltú farbu. Na zdôraznenie opálenej pokožky môžete zvoliť aj šaty v tradične bielom, blankytnom modrom alebo svetloružovom tóne. Pre ešte väčšie podčiarknutie opálenej pokožky môžete zvoliť šaty vo farbe tradičnej bielej či svetloružovej.

Nie sú to len farby, ktoré z vás spravia kráľovnú leta. Toto leto sú ústredným prvkom na oblečení a doplnkoch okrem farieb aj kvetinové, ale aj geometrické či iné vzory, s ktorými si príde na svoje skutočne každá žena.

Obrázok, na ktorom je ošatenie, osoba, strih, módny dizajnAutomaticky generovaný popis

Siahnete skôr po jemných romantických kvetoch, alebo sa odvážne vyberiete cestou výrazných, oči priťahujúcich geometrických vzorov? Nech už sa rozhodnete akokoľvek, aktuálna kolekcia značky F&F ponúka širokú paletu šiat, a to všetko z príjemných materiálov.

Navyše v kolekcii nájdete aj oblečenie pre celú rodinu, ktoré je vyrobené s ohľadom na prírodu. Tieto kúsky sú označené symbolom Made Mindfully, ktorý značí, že spôsob výroby, pestovania alebo produkcie materiálov, ktoré sú použité vo výrobkoch, má pozitívnejší vplyv na životné prostredie ako ich konvenčné alternatívy.

Šaty vs. overal: Zvoľte svoj štýl podľa príležitosti!

Dámsky šatník bez šiat? To v lete určite nehrozí. Pri výbere šiat platí –  strih je kľúčový. Ich dĺžka, ale aj to, ako vám sedia v oblasti dekoltu, pása a bokov. Práve šaty vedia rafinovane vyzdvihnúť prednosti, šikovne zakryť prípadné nedostatky a podčiarknuť vašu ženskosť. Šaty so sukňou „Áčkového“ strihu pekne vyformujú každú postavu a zvýraznia vaše krivky. Ďalšou voľbou sú romantické strihy šiat s nazberanými rukávmi s jemnou výšivkou alebo s rukávmi odhaľujúcimi ramená. Na svoje si prídu aj bohémske tipy.

Príjemný letný elegantný outfit vykúzlite s pomocou dlhých priedušných šiat. Vzory dodajú vášmu looku šmrnc a prírodné materiály, ako napríklad bavlna, vám zabezpečia pohodlie aj čiastočnú absorpciu vlhkosti. Vyberte si outfit ako stvorený na romantickú večeru či letnú oslavu na záhrade. Aktuálna kolekcia značky F&F ponúka skutočne širokú paletu šiat romantických i ženskejších strihov, avšak ak patríte medzi ženy, ktoré sa lepšie cítia v nohaviciach, siahnite po overaloch.

Obrázok, na ktorom je ošatenie, osoba, ľudská tvár, osoba ženského pohlaviaAutomaticky generovaný popis

Práve tie patria medzi horúce trendy tohto leta. Či už na ramienka alebo s krátkym rukávom, so vzorom, alebo bez. Overaly skutočne zaručia, že sa so správne zvolenými doplnkami budete cítiť nielen odvážne a chic, ale aj pohodlne. Ak chcete pôsobiť nenápadnejšie, jednoducho ho navrstvite so základným bielym tričkom. Počas chladnejších letných nocí ho doplňte svetrom alebo sakom. Či už si vyberiete oversized, vypasovaný, džínsový, vzorovaný alebo farebný, overal je kúsok, ktorý lichotí všetkým typom postavy, stačí len zvoliť ten správny strih. V novej kolekcii F&F ich teraz nájdete v elegantných farebných či extravagantných vzorovaných variáciách za dostupné ceny.

Maxi sukne sú znova IN!

Ďalším veľkým trendom, ktorý nájdete aj v letnej kolekcii F&F, sú „match“ komplety. Vrchný a spodný diel majú rovnaký vzor alebo farbu. Sú ideálnym kúskom na dovolenku, pretože sa dajú nosiť spolu,                  ale aj oddelene, a teda ponúkajú nekonečné množstvo variácií outfitov a možností na kombinácie. Nebojte sa popustiť uzdu fantázii a dovoľte si trocha hravosti. Letný outfit so vzormi najlepšie skombinujete s doplnkami v neutrálnych a prírodných farbách. V prípade tmavých farieb sa nebojte siahnuť po výraznejších doplnkoch, ktoré vám dodajú štýl a spôsobia, že neuniknete žiadnemu oku.

Obrázok, na ktorom je ošatenie, strih, módny dizajn, módaAutomaticky generovaný popis

Midi a mini sukne už niekoľko rokov kraľujú letným sezónam a našim nákupným košíkom. Avšak každý, kto sa pozrie na tohtoročné módne trendy, zažíva déjà vu. Letnú kolekciu pre rok 2023 totiž ovládli maxi sukne. Tie sú skvelým kúskom, ktorý sa dokáže prispôsobiť rôznym udalostiam. Nie je to len tým, že svojou dĺžkou zakryjú všetko, čím poskytujú istú formu tajomna, ale tento kúsok je počas tých letných dní doslova nevyhnutnosťou, pretože dni sú síce teplé, ale rána a noci chladné. Maxi sukne sú tiež mimoriadne všestranné, čo z nich robí aj rozumnú investíciu. V stylingu vám poskytujú množstvo priestoru na vyjadrenie svojho štýlu.

Ďalšie inšpirácie nájdete na https://tesco.sk/ff-zeny/.

 

 

Štítky:

| | | | | |