Tekvica – kráľovná jesenného menu
K jeseni už tradične patrí tekvica. Nielen ako zubatá svietiaca dekorácia v predvečer sviatku zosnulých, ale aj ako výborná kulinárska pochúťka. Tekvice majú rozmanitú veľkosť, dužinu, chuť i pestrú škálu farieb – rovnako ako jeseň. V kuchyni ju možno premeniť na atraktívne pokrmy plné chuti. Presne také ponúka reštaurácia a piváreň Bokovka.
Príďte ochutnať tekvicovú polievku, karamelizované tekvicové jadierka, Sous vide teľací valček, tekvicovo-batátový koláčik, omáčku z nakladaných cibuliek či tekvicové rizoto. Bokovka je verná starostlivo pripravovanému skvelému jedlu a prvotriednemu servisu. Ako ochutnávku vám priamo šéfkuchár bratislavskej reštaurácie Bokovka, Dominik Mačák, prináša recepty na tekvicové špeciality.
Špeciálne tekvicové menu na vás čaká počas jesene nielen v reštaurácii Bokovka v Bratislave alebo v Trnave, ale aj v ďalších reštauráciách - Al Trivio v Bratislave a Trnave, Carnevalle a Zylinder, patriacich do siete Bencik Culinary Group.
Viac informácií o skupine Bencik Culinary Group nájdete na www.bencikculinary.sk
Štítky:
tekvica | polievka | rizoto | bokovka | al trivio | carnevalle | zylinder | bencik | culinary
Rýchle, jednoduché a efektné: Zdobenie, ktoré bude baviť celú rodinu!
______________________________
Obnovenie slnkom poškodenej pokožky
-------------------------------------------
Neviete, čo s plnými košíkmi ovocia? Máme pre vás niekoľko nápadov.
-------------------------------------------
Cvičiť vonku je príjemné, pozor však na vysoké teploty!
-------------------------------------------
Tipy na sezónnu garden party