Starostlivosť o vaše vlasy bez výčitiek k životnému prostrediu

23.08.2022 14:57

Nature Box prináša nové vlasové masky 4v1

Značka Nature Box, ktorej obľúbené vlasové produkty sú vyrobené na prírodnej báze, prinášajú na trh nové krémové vlasové masky 4v1. Tie obsahujú za studena lisované oleje a bambucké maslo na dokonalú starostlivosť o vlasy. Použiť ich môžete hneď štyrmi rôznymi spôsobmi, čím šetríte nielen drahocenné miesto vo svojej kúpeľni, ale aj svoju peňaženku. Vlasové masky Nature Box ponúkajú dlhotrvajúce riešenie pre vašu korunu krásy, ktoré je navyše šetrnejšie k životnému prostrediu.

Doprajte svojej hrive hĺbkovú starostlivosť vďaka novým vlasovým maskám 4v1 značky Nature Box. Bohaté krémové zloženie tvoria z 99 % prírodné látky a obsahuje za studena lisované oleje a ručne spracované bambucké maslo z udržateľnej výroby. Vďaka tomu budú vaše vlasy krásne lesklé a už na prvý pohľad zdravšie. Prírodné jemne sa rozpúšťajúce zloženie zanechá pri aplikácii jedinečný zážitok hebkosti aj na vašich rukách.

Vlasové masky 4v1 vstupujú na trh v dvoch variantoch – s arganovým alebo avokádovým za studena lisovaným olejom. Dopĺňajú tak už známe produktové rady Nature Box, ktoré ponúkajú komplexnú starostlivosť o vaše vlasy, ale aj telo. Oba varianty sú dostupné v transparentnej nádobe, ktorá je, rovnako ako viečko, vyrobená zo 100 % recyklovaného plastu, tzv. sociálneho plastu. Ten je zbieraný na plážach na Haiti a následne recyklovaný. Miestni obyvatelia v jednej z najchudobnejších krajín sveta zbierajú plastový odpad ešte predtým, ako sa dostane do mora, a vymenia ho za peniaze, tovar alebo služby. Plast, ktorý by inak skončil vo voľnej prírode, je následne recyklovaný a znova využitý. Pomáha tak v boji s odpadom v oceánoch a navyše aj s miestnou chudobou.

Nové vlasové masky 4v1 môžete použiť štyrmi rôznymi spôsobmi presne podľa svojich potrieb:

1) Predšampónová kúra pre jemnú starostlivosť

2) Balzam pre ľahšie rozčesávanie

3) Vlasová maska ​​pre intenzívnu starostlivosť

4) Bezoplachová kúra na rozstrapkané končeky

 

Ako vlasové masky Nature Box plánujete využívať vy?

 

Maloobchodná odporúčaná cena je 8,99 eur.