Šatník, ktorý je dlhodobo trendy, môže mať jednoducho každá z nás

30.06.2023 09:20

S príchodom novej sezóny na nás pravidelne všade mieria aktuálne módne trendy a my tak máme pocit, že môžeme celý náš šatník kompletne vymeniť. Pokiaľ však medzi svoje kúsky zaradíme aj tie nadčasové a kvalitné, ktoré sa dajú ľahko kombinovať, môžeme byť šik stále, bez ohľadu na rýchlo sa meniace módne trendy. O dokonalú a šetrnú starostlivosť sa potom postarajú pracie prostriedky Perwoll Renew.

Nájdite svoj štýl

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako vytvoriť šatník, ktorý vám bude robiť radosť po dlhé roky, je naplniť ho oblečením, ktoré milujete. Prečo by ste mali nosiť niečo, čo vám nepristane alebo je vám nepohodlné len preto, že je to práve trendy? Nájdite preto svoj štýl, bez ohľadu na to, čo si o tom myslí okolie. Pokiaľ viete, čo vám pristane, je jednoduchšie odolať intrigám marketingu a nenakupovať impulzívne. Preto je ideálne mať vybudovaný vlastný štýl a vedieť, v čom vyzeráte dobre a čo vám, naopak, nepristane.

 

Ako na to?

Zamyslite sa nad oblečením, ktoré rada nosíte, keď máte voľno. Možno nevyzerá práve reprezentatívne, ale čím to je, že ho tak milujete? Je to farbou, látkou alebo strihom? Uvedomte si všetky dôvody, prečo sa v tomto oblečení cítite tak dobre a snažte sa tieto pocity dosiahnuť v každom outfite. Inšpirovať sa potom môžete práve tými ženami, ktoré majú podobný štýl ako vy.

 

Bez ohľadu na to, aké pohodlné, lichotivé a dôverne známe sú vaše najobľúbenejšie kúsky, skôr alebo neskôr vás môžu začať nudiť. Skúste preto obnoviť svoje stálice a dodať im nový život! Napríklad taká obyčajná biela košeľa, ktorá by mala byť súčasťou šatníka každej ženy – stiahnite ju v páse farebnou šatkou alebo opaskom, oživte golier ozdobnými sponkami či vlásenkami, ktoré stačí len nasunúť na golier, alebo môžete pod golier navliecť robustný náhrdelník. Našli ste u babičky starú, ale zachovalú brošňu? Skvelé! Na bielu košeľu sa skvele hodí a navyše sa brošne zase vracajú do módy. Bielej košeli môžete vdýchnuť nový život napríklad aj výmenou starých gombíkov za zábavnejší variant alebo našitím netradičného vrecka. V neposlednom rade môžete z bielej košele vytvoriť aj crop top so šik uzlom vpredu.

 

Bez správnej starostlivosti to však nepôjde

Objavili ste svoj štýl a postupne upravujete svoj šatník tak, aby ste sa v ňom predovšetkým vy cítili skvele. Zaobstarávate si kvalitné kúsky, a preto chcete, aby ste so svojím oblečením prežili mnoho spoločných chvíľ. Venujte mu teda starostlivosť, ktorú si zaslúži. So šetrnými pracími prostriedkami Perwoll Renew to bude hračka.

 

Značka špeciálnych pracích prostriedkov Perwoll Renew prichádza s vylepšenými produktmi, ktoré sa dokonale postarajú o oblečenie vo vašom šatníku a zároveň sú ešte ohľaduplnejšie k životnému prostrediu. Zloženie totiž obsahuje viac ako 90 % prírodne získaných ingrediencií, sú účinné už pri 20 °C a fľaše od týchto produktov sú 100 % recyklovateľné. Perwoll Renew zaistí vášmu oblečeniu čistotu, obnovu vlákien i oživenie farieb. Inovácia navyše prichádza v koncentrovanejšom zložení, vďaka ktorému vám na jednu praciu dávku bude stačiť menej prostriedku, čo umožňuje nielen úspory pri výrobe, ale aj výrazné zníženie emisií CO2 pri prevoze a menšiu spotrebu plastov.

 

Vylepšený Perwoll Renew prichádza hneď v niekoľkých variantoch:

  • Perwoll Renew Black bude vaším pomocníkom v starostlivosti o čierne a tmavé kúsky. Vďaka oživujúcemu zloženiu zachováva na vašom oblečení prenikavo tmavé farby a zabezpečuje starostlivosť o vlákna, aby vyzeralo ako nové a bolo príjemne hebké.
  • Perwoll Renew Color zvoľte na pranie vášho farebného oblečenia. Tento prací prostriedok poskytuje vášmu oblečeniu nielen šetrné pranie, ale aj žiarivé farby, uhladzuje drsné vlákna, vďaka čomu oblečenie vyzerá žiarivejšie a je krásne ako nové.
  • Perwoll Renew Blossom poskytne vášmu bielemu aj farebnému oblečeniu šetrné pranie, elegantnú vôňu i žiarivosť farieb. Je vhodný na pranie mnohých typov látok i jemných tkanín.
  • Perwoll Renew Wool je skvelým pomocníkom v starostlivosti o vlnu a jemné látky, ako sú hodváb, kašmír, mohér a pod. Tie počas prania chráni pred tvorbou žmolkov, udržuje ich vlákna jemné a zachováva ich tvar.
  • Perwoll Renew Repair obnovuje vlákna, je preto ideálnym riešením pre vaše obnosené oblečenie. Zdokonalené zloženie zlepšuje elasticitu a silu vlákien, redukuje tvorbu žmolkov a pomáha tak vášmu oblečeniu, aby bolo príjemne hebké a vyzeralo ako nové!
  • Perwoll Renew Sport & Refresh dopraje vášmu syntetickému oblečeniu dokonalú starostlivosť a až 24 hodín sviežosti. Neutralizuje pachy a podporuje priedušnosť športovej bielizne.
  • Perwoll Renew White zaistí ideálnu starostlivosť o vaše biele oblečenie, ktorému pomôže pri oživení farieb.

Varianty Color a Black sú navyše dostupné aj vo forme stále obľúbenejších kapsúl, ktoré sú veľmi pohodlné na používanie. Tieto nové trojkomorové kapsuly boli špeciálne vyvinuté tak, aby sa aktívne starali a obnovovali vaše oblečenie už od prvého prania. Nielenže šetrne čistia vaše oblečenie, ale zároveň obnovujú jeho žiarivé farby a vlákna a dodávajú mu príjemnú kvetinovú vôňu. Perwoll Renew kapsuly sú balené udržateľným spôsobom – krabička kapsúl obsahuje 50 % recyklovaného plastu a celá je 100 % recyklovateľná. Pri kapsulách vo vrecku sa obsah plastu v obale znížil o 70 %* (*v porovnaní s rovnakou veľkosťou gélu Perwoll). Kapsula Perwoll Renew má úplne biologicky odbúrateľný obal a obsahuje o 85 % menej vody ako tekutý prací prostriedok.

Perwoll Renew Gel 36 pracích dávok alebo Perwoll Renew Caps 21 pracích dávok zaobstaráte za odporúčanú maloobchodnú cenu 12,49 €.

Fotogaléria: Šatník, ktorý je dlhodobo trendy, môže mať jednoducho každá z nás