S farbením vlasov a obočia si poradíte aj bez profesionálov.

19.08.2023 23:26

Vyskúšajte naše letné tipy a užite si dovolenku bez starostí

Veľa z nás sa určite chystá počas letných mesiacov odísť niekam na dovolenku. Či už idete k moru alebo na chatu, pred každou dovolenkou sa sústredíte hlavne na to, aby ste zabalili všetko, čo budete potrebovať. 

 

Ľahko sa tak môže stať, že zabudnete alebo nestihnete dôjsť ku kaderníčke alebo na kozmetiku, čo môže väčšine z vás dovolenku, na ktorú sa tešíte celý rok, trochu znepríjemniť. Neprepadajte však panike. S našimi tipmi od značiek Syoss a Palette, ktoré navyše zbalíte do kabelky, budete na dovolenke žiariť aj bez pomoci profesionálov.

Aj keď máte viditeľné odrasty, nemusíte zúfať. Vaše vlasy budú v okamihu vyzerať dokonale. Stačí siahnuť po Palette Root Retouch

Tento malý pomocník vo forme púdru, ktorý je v predaji v štyroch farebných variantoch (blond, svetlohnedá, hnedá, čierna), v priebehu niekoľkých sekúnd zakryje odrasty bez zaťaženia vlasov. Kompaktný púder s vysoko koncentrovanými pigmentmi dokonale zafarbí vaše vlasy, odrasty v priebehu niekoľkých sekúnd splynú so zvyškom vlasov a vy si tak môžete užívať dokonalý a prirodzený vzhľad. Navyše vďaka šikovnému baleniu môžete svoju farbu jednoducho zbaliť do kabelky a mať ju poruke, kedykoľvek sa vám bude hodiť. 


Root Retouch je odolný voči potu a vplyvom počasia, vy ho tak môžete použiť všade, kde nemáte k dispozícii svojho kaderníka.

 

A ak vás trápi, že sa vo vašej dovolenkovej destinácii nebudete môcť chváliť dokonalým obočím, môžete so sebou zbaliť nové farby na obočie Syoss Brow Tint, ktoré sú odolné voči vode a rozmazaniu. Stačí iba 5 – 10 minút a vaše obočie získa výraznejšiu farbu a objem ako z profesionálneho salónu, ktorý vydrží až 4 týždne. Nie je preto potrebné si každý deň obočie zložito maľovať a na dovolenke vám tak odpadne ďalšia starosť. 

Farba na obočie Syoss Brow Tint sa navyše ľahko nanáša. Pokryje každý chĺpok a zakryje prípadné medzery alebo šediny. Dokonale vyzerajúce obočie dosiahnete jednoducho, nech už ste kdekoľvek. Navyše jedno balenie vydrží až na desať aplikácií, takže sa nemusíte báť, že po každom farbení budete musieť hľadať drogériu. Farby na obočie sú dostupné v troch variantoch: svetlohnedá, tmavohnedá a čierna.