Príjemné vône s čistým svedomím

02.11.2021 15:38
Svet vegánskych vôní značky Mäurer & Wirtz
 
Vegánstvo je čoraz populárnejšie! Nielen na tanieri, ale aj na pokožke. Trend úmyselného zrieknutia sa výrobkov živočíšneho pôvodu už dávno presahuje stravovanie a nezastaví ho ani kozmetika. Pri príležitosti svetového dňa vegánov 1. novembra vám vysvetlíme, z čoho sa skladá vegánska receptúra a predstavíme vám vône značky Mäurer & Wirtz, ktoré neobsahujú žiadne výrobky živočíšneho pôvodu.
 
Vegánsky životný štýl je dnes niečo iné než exotika. Pozorujeme ho vo všetkých možných oblastiach každodenného života a štandardu. A je jedným z najdôležitejších míľnikov na ceste k mierumilovnej a uvedomelej budúcnosti. Kto sa pre takúto budúcnosť rozhodne, najradšej by integroval vegánstvo do každej oblasti života. Vo všeobecnosti nie je vždy jednoduché nájsť vhodné výrobky a mať skutočne istotu, že výrobok je 100 % vegánsky.
 
 
Symbol, ktorý znamená istotu
 
Na zabezpečenie jasnosti a orientácie v oblasti udržateľnej, ale nie vždy vegánskej kozmetike označuje odteraz spoločnosti Mäurer & Wirtz svoje vegánske vône vlastným, dobre viditeľným symbolom alebo nápisom na obale. Takto označený parfum sa skladá zo 100 % vegánskych surovín. Parfum neobsahuje žiadne živočíšne suroviny a látky živočíšneho pôvodu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
To, že vegánske vône v žiadnom prípade nezaostávajú za tými konvenčnými, dokazujú aj značky 4711, Betty Barclay a s. Oliver. Celkovo vám predstavujeme štyri parfumy, ktoré zastupujú niekoľko rozmanitých tvárí sveta vegánskych vôní:
 
Klasika: 4711 Pravá kolínska voda – jedna z najznámejších vôní sveta s naším nezameniteľným a uvoľňujúcim účinkom – od roku 1792.
 
Intenzívny zážitok z vône: 4711 Acqua Colonia Intense – Pure Breeze of Himalaya. Senzácia medzi parfumami a pocta najvyššiemu pohoriu na svete.
 
Sebavedomá vôňa s osobnosťou: Betty Barclay Woman N°2. Čistá a neporovnateľná zmyselnosť, ktorá podčiarkuje ženskú a modernú radosť zo života. 
 
To podstatné: s. Oliver Pure Sense Women und Men. Parfum pre ňu aj pre neho – intenzita ďaleko od zhonu a bežného dňa: čistá, pravá a prírodná. 
 
 
Zodpovednosť za prítomnosť a budúcnosť
#futurevalues by Mäurer & Wirtz
 
„Reduce – Reuse – Recycle – Replace.“ 4-krát písmeno R, ktoré predstavuje udržateľnosť – značka Mäurer & Wirtz berie hodnoty skutočne vážne. S iniciatívou #futurevalues na vývoj výrobkov orientovanom na hodnoty sa výrobca parfumov zaväzuje k zodpovednému zaobchádzaniu s obmedzenými zdrojmi našej planéty. Doterajšia výroba a budúce rozšírenie výberu vegánskych vôní znamená nielen parfum s čistým svedomím, ale aj dôležitý krok na ceste k ekologickejšej budúcnosti.