Prebuďte svoje kreatívne JA majstrovskou kávou!

25.05.2016 12:26

NESCAFÉ® Dolce Gusto® otvára Café ateliér! Miesto plné báječnej kávy a dávky inšpirácie nájdete od 1. júna na www.dolce-gusto.sk, kde vám ukážeme, ako sa vďaka šálke kávy dá prebudiť nielen myseľ, ale aj kreativita, a navyše sa zapojiť do súťaže o zaujímavé ceny.

 

Obklopte sa dizajnom inšpirovaným kávou – vitajte v Café ateliéri!

Staňte sa sami sebe dizajnérom s kapsulovými systémami NESCAFÉ® Dolce Gusto® a vychutnajte si chvíľky s kávou celkom inak. Po celý jún bude NESCAFÉ® Dolce Gusto® na svojom webe www.dolce-gusto.sk  inšpirovať všetkých priaznivcov dobrej kávy ku kreativite. Pretože chvíle spojené s kávou sú pre väčšinu z nás niečím výnimočné, stojí za to urobiť z nich jedinečný moment všedného dňa.

V Café ateliéri na vás čakajú inšpiratívne kurzy fotografiedizajnu. Fotografia sa realizuje v spolupráci s profesionálnym fotografom a dá vám návod, ako zachytiť portrét s kávou, beauty shot vašej obľúbenej šálky alebo imidžovú fotku kávového zátišia. Na kurze dizajnu si podľa inštrukcií profesionálnej dizajnérky budete môcť vytvoriť kávové doplnky vo svojom vlastnom a neopakovateľnom dizajne inšpirovanom napríklad práve obľúbenou kávou. Vaša chvíľa so šálkou kávy sa tak stane štýlovou a jedinečnou.

 

Dizajn v každej šálke – všetko začína zrnkom

Skôr, než sa káva dostane do vami nadizajnovanej šálky, z ktorej si ju môžete vychutnať, sú na jej výrobu vyberané tie najkvalitnejšie kávové zrná - tu začína to skutočné umenie! Kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® obsahujú 100 % naozajstnú kávu, ktorá prešla dôkladným triedením, sušením na slnku, fermentáciou a lúpaním. Jedinečná vôňa kávy vzniká pri samotnom pražení, ktorého teplota je vždy iná v závislosti od toho, ktorý z 30 unikátnych nápojov si vyberiete. V každej šálke ale objavíte umenie ozajstnej starostlivosti, ktorá bola výrobe kávy venovaná.

 

Dizajn, ktorý funguje – unikátna technológia kapsulí

Chcete si vyfotiť elegantný a minimalistický Coffee portrét s obľúbeným Ristretto Ardenza? Alebo radšej dáte prednosť "funky" portrétu s penovým fúzikmi od Latte Macchiato? S NESCAFÉ® Dolce Gusto® je to hračka. Vybrať si môžete až z 30 rôznych variantov kávy a nápojov s kvalitným

 

plnotučným mliekom, vrátane light variantov. Ako jediný kapsulový systém dokáže NESCAFÉ® Dolce Gusto® pripraviť aj studené nápoje. Vďaka týmto možnostiam sa rozhodne u svojej kávy nikdy nudiť nebudete. Inovatívne kapsule sú hermeticky uzavreté, takže zachovávajú stále rovnakú kvalitu a skvelú chuť v každej šálke.

 

Dizajn, ktorý je vytvorený pre váš domov - kávovary s tvárou

Chcete odfotiť kávový portrét, ktorý zaujme každého milovníka dobrej kávy? Siahnite po niektorom

z espress. Všetky majú totiž zamatovú penu na povrchu. Tá je vytvorená vďaka tlaku kávovaru, ktorý dosahuje až 15 barov, a zaručí tak espresso kaviarenskej kvality. Kávovary vás okrem technologických parametrov očaria tiež nevšedným dizajnom, vďaka ktorému sa stanú skutočnou ozdobou každej kuchyne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Dámsky klub admin@damskyklub.sk