Novinky a inšpirácie IKEA

06.08.2022 13:16

Je najvyšší čas, aby ste sa vo vašej domácnosti cítili naozaj ako doma – pretože tomu pocitu, sa nič nevyrovná. Inšpirujte sa spolu s IKEA.

Keď sa začínajú vysnívané letné dni vzdiaľovať, cítite inšpiráciu pozerať sa dopredu a presúvať svoju pozornosť z pobytu vonku na útočisko vo vnútri. Aj keď ešte nie ste pripravení na nové ročné obdobie, tešíte sa, že môžete skrášliť svoj domov malými zmenami, ktoré majú veľký vplyv. 

V tomto ročnom období v IKEA upriamujeme pozornosť na nové výrobky, ktoré sa dajú opísať ako „Zábavný, svieži štýl“ a „Nostalgický pocit“. Od prírodných nástenných dekorácií až po medené panvice od Studio Ilse, ktoré zaujmú, tieto dva štýly majú vzhľad, ktorý podčiarkne akúkoľvek atmosféru. Vyznávači tradičného štýlu si zamilujú našu nostalgickú posteľnú bielizeň s divokými kvetmi, zatiaľ čo tí, ktorí sú v srdci hraví, si budú chcieť vziať domov grafické zvieracie vzory od dizajnérky Hannah Wilcox. Ponúkame všetko a ešte niečo navyše, aby ste si vedeli vytvoriť vlastný štýl. Poďme sa na to pozrieť zblízka.

Vyznávači tradičného štýlu si zamilujú našu nostalgickú posteľnú bielizeň s divokými kvetmi, zatiaľ čo tí, ktorí sú v srdci hraví, si budú chcieť vziať domov grafické zvieracie vzory od dizajnérky Hannah Wilcox.

 

Viac inšpirácií nájdete v obchodnom dome IKEA.

 
 
 

Fotogaléria: Novinky a inšpirácie IKEA