Na čo nezabudnúť?

27.04.2021 22:42

Na dennú dávku vitamínov C a D!

Výživové doplnky sa pre mnohých z nás stali už bežnou súčasťou dňa. Osvedčené céčko pomáha imunitnému systému optimálne fungovať, vďaka čomu dokáže lepšie odrážať potenciálne útoky vírusov a baktérií. Jeho zvýšený príjem si telo vyžaduje aj vtedy, keď už bojuje s niektorým sezónnym ochorením – je jeho neoceniteľným spojencom. 

Vedeli ste, že vitamín C je aj silným antioxidantom, ktorý zmierňuje negatívne účinky oxidačného stresu? Dokonca zmierňuje únavu a vyčerpanie, takže strážiť si jeho príjem v aktuálnom ročnom období určite nie je na škodu. Ocení ho však aj pokožka, cievy, chrupavky, ďasná a zuby, pretože prispieva k tvorbe kolagénu. Ustrážiť si jeho optimálnu dávku však nemusí byť jednoduché, a to ani vtedy, ak ho zvyknete dopĺňať výživovými doplnkami. Je totiž rozpustný vo vode, kvôli čomu jeho nadbytok dokáže telo veľmi rýchlo vylúčiť. 

Vitamín C 1000 IMU-STRONG má extra silné zloženie ukryté v tabletách s unikátnou formou riadeného postupného uvoľňovania. Obsahuje totiž unikátnu látku Compritol®888 ATO, ktorá účinnú látku uvoľňuje postupne do organizmu. Vďaka tomu sa prijaté céčko nespotrebuje naraz, ani telo jeho prebytok nevylúči.

Slnečný vitamín bol len donedávna spájaný so zdravými kosťami, svalmi a zubami. Od príchodu pandémie sa však čoraz častejšie začal spájať práve s imunitným systémom a zápalmi v tele. Dopyt po ňom je stále obrovský, a to aj s príchodom jarných dní! Telo si ho dokáže vytvoriť nielen z vhodnej stravy, ale aj zo slnečného žiarenia. Napriek tomu trpí mnoho z nás jeho nedostatkom, takže sú výživové doplnky pre telo vítanou pomocou. Ako si vybrať ten správny? Vitamín D3 Farmax®1000UI obsahuje jeho vysokú dávku už v jednej kapsule. Balenie je cenovo výhodné, pretože k 60 kapsliam je 30 ďalších zadarmo, takže máte o dopĺňanie déčka postarané približne až na tri mesiace. Jeho užívanie komplexne podporuje zdravé kosti, svaly a zuby, stabilnejšie držanie tela a v neposlednom rade aj obranyschopnosť a ochranu pred infekciami či zápalmi. www.neuraxpharm.sk