LoVE it!

05.12.2021 20:15

Vegánska novinka, ktorú musíte vyskúšať.

Nezáleží na tom, či ste vegán, vegetarián alebo flexitarián. Spoznajte neodolateľnú rastlinnú alternatívu k obľúbenému pudingu, ktorá je pre všetkých, ktorí chcú svojím dezertom urobiť niečo dobré pre seba a planétu.

Chutný a ekologický. LoVE it!

 

Doprajte si klasický pôžitok vďaka lahodnej plant-based NOVINKE Dr. Oetker LoVEit! Bourbon Vanilla a Dr. Oetker LoVEit! Chocolate. Jedinečná vegánska receptúra ​​obsahuje okrem krémovej mandľovej pasty vyrobenej zo sladkých mandlí aj hnedý trstinový cukor a vybrané ingrediencie ako pravá Bourbon vanilka alebo vegánska čokoláda. 

Tento extra krémový dezert je 100 % rastlinnou alternatívou  k milovanému pudingu vyrobený na báze mandlí bez pridanej sóje a s certifikátom V-label

Vďaka svojej krémovej konzistencií a plnej lahodnej chuti zaručene očarí vaše zmysly. Dr. Oetker loVE it! je pravou voľbou aj pre spotrebiteľov, ktorí zo zdravotných alebo z dietetických dôvodov nemôžu konzumovať lepok či laktózu. Ďalšou výhodou je atraktívny dizajn obalu, ktorý je z 99 % recyklovateľný.  LoVE it! Prečo? Pretože si ho zaručene zamilujete.  Vyskúšajte!

 

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker loVE it! Vanilla Pudding 150 g a            Dr. Oetker loVE it! Chocolate Pudding 150 g: 1,05 € - 1,09 €

 

 

Viac informácií o výrobkoch Dr. Oetker a receptové inšpirácie nájdete na www.oetker.sk