Kto vraví, že prírodná certifikovaná kozmetická starostlivosť nemôže voňať lahodne a byť trendy?

05.05.2023 22:41

 

Značka prírodnej certifikovanej kozmetiky Nature Box prichádza s novými produktovými radami Cherry a Melón. 

Zažite vôňu tropického ovocia každý deň priamo vo vašej sprche, či už si zvolíte rozmaznávajúcu vôňu čerešní alebo osviežujúcu vôňu melóna. Oba varianty získali prírodnú certifikáciu COSMOS NATURAL, spĺňajú preto vysoké požiadavky na značku prírodnej kozmetiky. Ich zloženie je vegánske a obsahuje 98 % zložiek prírodného pôvodu.

 

 

Rad Nature Box Cherry na skrotenie nepoddajných vlasov

Nový rad Nature Box Cherry s čerešňovým olejom lisovaným za studena skrotí vaše nepoddajné vlasy. Hladkú hrivu ľahko docielite použitím šampónu a následne aj zjemňujúceho kondicionéra. Oba produkty majú vo svojom zložení okrem čerešňového oleja, známeho pre obsah cenných vitamínov a antioxidantov, aj ošetrujúcu zložku, ktorá účinne bojuje proti krepovateniu. Vlasy potom zostanú po celý deň krásne hladké a vyživené. 

A ak sa nemôžete nabažiť čerešňovej vône, siahnite po rozmaznávajúcom sprchovom géli, ktorý ponúka nový produktový rad. Všetky tri výrobky radu Nature Box Cherry majú vegánske zloženie a 98 % zložiek prírodného pôvodu. Ich obal je plne recyklovateľný a vyrobený zo 100 % sociálneho plastu, teda z plastu nájdeného na pevninách či plážach v menej rozvinutých častiach sveta, kde ho tamojší obyvatelia môžu v zberných centrách zameniť za suroviny alebo peniaze. Odtiaľ sa ďalej recykluje a používa na výrobu obalov spoločnosti Henkel.

Odporúčané maloobchodné ceny:

  • Nature box Cherry sprchový gél: 4,69 €
  • Nature Box Cherry šampón: 6,99 €
  • Nature Box Cherry kondicionér: 6,99 €

 

 

 

Rad Nature Box Melón na mastné vlasy

Nový šampón Nature Box Melón ponúka každodennú osviežujúcu starostlivosť o vlasy. Šampón s ľahkým za studena lisovaným melónovým olejom je špeciálne navrhnutý pre mastnú pokožku hlavy a suché končeky. Ľahké zloženie vlasy nezaťaží, avšak zaistí ich hĺbkovú čistotu. Účinne tak pomáha odstraňovať mastnotu z vlasov a pokožky hlavy a zároveň poskytuje ochranu proti rozštiepeniu končekov. Melónový rad Nature Box zaujme precízne vyladenou rovnováhou medzi čistiacimi a ošetrujúcimi zložkami. Osviežujúca vôňa je potom len čerešničkou na torte. Melón rastúci v púštnej oblasti Kalahari je veľmi odolný voči suchu a jeho semienka obsahujú vysoké koncentrácie esenciálnych mastných kyselín a prírodného vitamínu E. Táto jedinečná kombinácia, na rozdiel od akéhokoľvek iného oleja, skutočne zintenzívňuje silu a zdravie vašej pokožky. Vyskúšajte na vlastnej koži zázračné účinky Kalahari melóna v šampóne Nature Box Melón. Obal šampónu je vyrobený zo 100 % sociálneho plastu a je tiež plne recyklovateľný. Produkt má vegánske zloženie a 98 % zložiek prírodného pôvodu. Je dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 6,99 €.

 

Oba produktové rady sú vegánske. V ich zložení nenájdete žiadne silikóny, parabény, umelé farbivá ani mikroplasty. Práve naopak! Obsahuje 98 % zložiek prírodného pôvodu. Všetko v súlade s vysokým štandardom certifikácie Cosmos Natural.