Inovované pracie prostriedky Persil zaistia čistú bielizeň aj práčku

30.04.2023 23:22

Inovované pracie prostriedky Persil zaistia čistú bielizeň aj práčku

 

Spoločnosť Henkel neustále prichádza s inovatívnymi produktmi, ktoré sú vysoko účinné, ale aj ohľaduplné k životnému prostrediu a vašim peňaženkám. Nové pracie prostriedky Persil Deep Clean ponúkajú viac než len dokonalé vyčistenie škvŕn z oblečenia, zároveň zaistia aj odstránenie nahromadených usadenín a nepríjemných pachov v mechanizme práčky. Vyskúšajte nový Persil, s ktorým budú vaša bielizeň aj práčka dokonale čisté.

 

Poznáte ten pocit, keď namiesto čerstvo vypratej bielizne zacítite z práčky nepríjemný zápach? Jeho príčinou sú odolné nečistoty, ktoré sa pri každom praní usadzujú vo vnútri práčky. Obľúbená značka pracích prostriedkov Persil prichádza s riešením.

Nové pracie prostriedky Persil s inovovanou technológiou Deep Clean nebojujú iba s nečistotami ukrytými hlboko vo vláknach vášho oblečenia, ale tiež účinne odstraňujú nahromadené usadeniny a nepríjemný zápach z práčky. Jedinečné zloženie tak poskytuje viac než len čistú bielizeň.

Nové pracie gély, disky aj prášok značky Persil s vylepšenou receptúrou, ktorá obsahuje 92 % biologicky odbúrateľných zložiek*, vyperú vaše oblečenie nielen extra účinne, ale navyše aj v novom udržateľnom štandarde. Produkt je vyrábaný v 100 % recyklovateľnom obale a efektívne výsledky dosiahnete už pri nízkych teplotách. Stačí iba 20 °C, vďaka čomu šetríte energiu pri každom praní.

Nový Persil s technológiou Deep Clean ponúka spoločnosť Henkel hneď v niekoľkých formách. Využiť môžete prací gél či prací prášok. Ak si však chcete pranie čo najviac zjednodušiť, ušetriť svoj čas a zabudnúť na starosti so správnym dávkovaním pracieho prostriedku, siahnite po štvorkomorových pracích kapsulách Persil Discs 4v1, ktoré ukrývajú štyri dôležité funkcie v jednom pre prvotriednu starostlivosť o oblečenie – odstránenie škvŕn, zaistenie žiarivých farieb, dlhodobú sviežosť a ochranu vlákien.

 

*Vzťahuje sa na organické zložky podľa OECD 301/302.