Grilovačka nemusí byť len v záhrade

24.05.2018 17:06

Leto klope na dvere a s ním sa neodmysliteľne spája i grilovanie, stretávanie sa so susedmi, priateľmi či rodinou pri voňavých dobrotách. Grilovať však nemusíte len v záhrade. So správne zvoleným grilom si grilovaciu oázu môžete vyčariť kdekoľvek!

Veľa ľudí je presvedčených, že dokonale grilované pochúťky možno pripraviť len na grile na drevené uhlie. Hoci tento spôsob dáva jedlu tradičnú arómu, plynový gril môže byť vhodnejšou alternatívou napríklad na záhradnú párty, ak hostí nechcete zbytočne „vydymiť“. Kvalitné plynové grily od Weberu dnes majú dostatočný výkon, ktorým sa klasike na uhlí bez problémov vyrovnajú. Vyššiu cenu kompenzujú neporovnateľným komfortom používania, veľkou grilovacou kapacitou a palivo do nich je lacné.

Široké využitie plynových grilov

Plynové grily Genesis sú vybavené vysoko výkonným grilovacím systémom GS4, ale i prepracovaným odkvapkávacím systémom, s ktorým vypečený tuk odchádza bez nechceného pripaľovania. Novinka tohtoročná sezóny – najmenší gril s dvoma horákmi – má grilovaciu plochu 51 x 48 cm, a je perfektný na romantické grilovačky vo dvoch. Ak však plánujete veľké grilovačky pre rodinu či široký okruh priateľov, oceníte skôr modely s tromi, štyrmi či šiestimi horákmi.

Malý priestor, veľké možnosti

Ešte jednoduchšie a pohodlnejšie môže byť elektrické grilovanie, ktoré vám tiež ušetrí neporiadok a dym spojený s uhlím. Weber Pulse je prvý gril svojho druhu, ktorý kombinuje inteligentné technológie s najmodernejším digitálne riadeným elektrickým výkonom a prináša tak komfort až na váš balkón, terasu či predzáhradku, kde ho poľahky rozložíte. Práve terasové minigrilovačky sú trendom, ktorý si určite zamilujete vy, aj vaši priatelia. Kým však začnete, nezabudnite sa oboznámiť s nariadeniami a prípadnými zákazmi, ktoré upravujú grilovanie na vašom sídlisku. Ak chcete vedieť viac o skvelých griloch a všetko grilovaní, neváhajte si kliknúť na www.weberstephen.sk.

 

 

Vyhrajte balíček praktických pomôcok od spoločnosti Weber