Ešte nemáte vianočné darčeky? Aupark obdarí za nákup aj vás

12.12.2023 23:31

Od 14. novembra do 20. decembra môžete v bratislavskom Auparku súťažiť o bezstarostné Vianoce. Obľúbené nákupné centrum opäť spúšťa aj charitatívny projekt Stromček splnených prianí, vďaka ktorému pomôžete spraviť krajšie Vianoce deťom z detského domova aj vy.

Ak v období od 14. novembra do 20. decembra nakúpite v obchodnom centre Aupark Bratislava v minimálnej hodnote 100 eur, môžete sa zapojiť do súťaže a zažiť Vianoce bez starostí. Hlavnou cenou v rámci veľkej vianočnej súťaže Bezstarostné Vianoce je totiž voucher na sviatočné upratanie bytu alebo domu, nákupy so stylistom, vianočná bytová dekorácia a balíček pečiva. Pre druhé a tretie miesto si nákupné centrum pripravilo špeciálne ceny tiež. Stačí, ak si bločky za aspoň 100-eurový nákup v Auparku odložíte, vyplníte žreb a vhodíte ho do „urny“ na infopulte.

 

Darujte krásne Vianoce deťom z domova

Aj tento rok bude Aupark Bratislava organizovať charitatívnu aktivitu Stromček splnených prianí. V rámci neho nájdete od 14. novembra pri infopulte 

obchodného centra stromček, na ktorom budú zavesené priania detí. Tentokrát pôjde o deti z detského doma v Petržalke – CPRD Röntgenova, v ktorom je v súčasnosti umiestnených viac ako 80 detí - od novorodencov až po vysokoškolákov. Prianie spolu s darčekom pre dané dieťa je potrebné odovzdať na infopulte najneskôr do 20. decembra, aby sa darčeky stihli k deťom dostať včas. „Keďže majú v tomto centre umiestnené aj bábätká a deti v paliatívnej starostlivosti, rozhodli sme sa pre nich zorganizovať aj zbierku drogistického tovaru. Potrebujú najmä plienky, vlhčené utierky a krém proti zapareninám. Všetko to môžu naši návštevníci priniesť na infopult, takisto do 20. decembra,“ uzatvára Veronika Košická.


Nájdite si čas v tomto predvianočnom zhone a urobte radosť sebe i svojim blízkym. Spríjemnite si náročné dni milými aktivitami a službami nákupného centra Aupark Bratislava, ktoré dokonale navodia atmosféru Vianoc už teraz.