Dodajte svojim vlasom prirodzený vzhľad

30.06.2023 09:14

Nechajte ich zažiariť vďaka sile japonských olejov

 

Vlasy sú jednoznačne odrazom nášho zdravia. Pokiaľ nás niečo trápi, môže sa to za nejaký čas negatívne odraziť na ich kvalite. Preto sa o seba treba celkovo starať, aby sme sa cítili zdravo a krásne. So starostlivosťou o vlasy vám pomôžu nové produkty Syoss Oleo Intense, ktoré vám vďaka unikátnej zmesi štyroch japonských olejov zaistia luxusný lesk a hebkosť. Výsledkom potom budú krásne vyzerajúce zdravé vlasy.

 

Prirodzený vzhľad vlasov ako opakujúci sa trend

 

Dnešná doba prináša veľké množstvo informácií a rád o tom, ako sa starať o svoje vlasy a akú vlasovú kozmetiku si zvoliť. Nie je to inak pri trendoch vo vlasovej úprave. „Ľudia, samozrejme, trendy sledujú, ale povedala by som, že menej ako predtým, pretože sa často menia a stále sa vracajú. Je ale dôležité vidieť a vedieť, čo sa ku každému človeku hodí, podľa jeho vlasov aj tvaru tváre,“ hovorí kaderníčka Daniela Culková z kaderníckeho salónu Krob's. Ak ste jednou z tých, ktorá nerada so svojimi vlasmi experimentuje a trendy príliš nesleduje, potom určite nešliapnete vedľa, ak stavíte na prirodzený a ležérny vzhľad vašich vlasov, čo je mimochodom aj jeden z opakujúcich sa trendov, ktoré nikdy neomrzia. O čo by sa ale každá z nás mala zaujímať? O kvalitnú a správnu starostlivosť o vlasy.

 

Aby ste docielili krásne, prirodzené, ale hlavne zdravo vyzerajúce vlasy, je potrebné siahnuť po správnej kozmetike, ktorá vlasy oživí a nebude ich zbytočne zaťažovať. Vyskúšajte preto nový rad vlasových kozmetických produktov Syoss Oleo Intense. Profesionálna receptúra so zmesou štyroch japonských olejov sa počas umývania dokonale rozprestrie po vlasoch a tým ich po celej dĺžke vyživí a dodá im luxusný lesk bez toho, aby ich zbytočne zaťažovala.

 

Starostlivosť pre krátke aj dlhé vlasy

 

Trendy sa v poslednej dobe netočia iba okolo vlasovej starostlivosti, ale týkajú sa aj účesov, ktoré sa rozhodneme nosiť. „Povedala by som, že u dám stále letí mikádo, tzv. bob. Záujem o tento strih sledujem hlavne v jarnom období. U pánov je potom stále v kurze strih „na Beckhama“ alebo strihy s kratšími vlasmi po stranách hlavy a dlhšími hore,“ dopĺňa Culková.

Našu pozornosť si zaslúžia dlhé aj nakrátko strihané vlasy. Nový produktový rad Syoss Oleo Intense prináša výživu pre všetky typy strihov a vlasov. Značka Syoss navyše prichádza na trh s úplne novým produktom, a to s oplachovou starostlivosťou Oil-to-Cream, ktorá je unikátna v tom, že sa olej po zmiešaní s vodou zmení na ošetrujúci krém. Bezsilikónová starostlivosť potom vyživí aj mastné a suché vlasy. Nová receptúra navyše zaistí, že po opláchnutí nezostanú na hlave nežiaduce zvyšky a vlasy sú tak krásne lesklé.

 

Nový produktový rad Syoss Oleo Intense okrem starostlivosti Oil-to-Cream obsahuje aj šampón, balzam a intenzívny balzam.