Aupark ponúka jedinečné značky, ktoré v Bratislave nikde inde nenájdete

23.01.2024 23:18

Privítajte nový rok s výpredajmi v Auparku, kde vás čakajú neodolateľné zľavy a výhody v rámci vernostného programu. Objavte exkluzívne značky, ktoré nenájdete nikde inde v Bratislave! Obľúbená Zara, Mango a H&M sú iba v Auparku pod jednou strechou. A to nie je všetko – nákupné centrum privíta nové predajne, ktoré uspokoja potreby každého gurmána.

 

Novoročné výpredaje a výhody vernostného programu

V januárových výpredajoch je každý deň príležitosťou objaviť niečo nové za ohromujúce ceny, ktoré si nesmiete nechať ujsť. Aupark Bratislava ponúka široké spektrum produktov, od najnovších módnych trendov až po najmodernejšie technologické vychytávky.

 

Ešte dostupnejšie budú vďaka vylepšeniam vo vernostnom programe, ktoré poskytnú ešte viac výhod. Program teraz zahŕňa exkluzívne zľavy v približne 30 obchodoch. Akcie ponúkajú populárne značky ako Fann Parfumérie s 10 % zľavou, Bepon, Douglas a Manufaktura s ponukou až 15 % zliav, a Marionnaud a Nespresso, kde zákazníci môžu ušetriť až 20 %. Tieto zľavy sa pravidelne obnovujú a menia počas celého roka, čím sa zabezpečuje stále nový a atraktívny výber pre zákazníkov. Okrem toho je súčasťou programu aj exkluzívna služba štylistu, ktorý je k dispozícii dvakrát do roka. Aupark ponúka aj 1,5-hodinové konzultácie v obchodoch. Táto služba nie je viazaná na nákup a je skôr odborným poradenstvom pre zákazníka. A to všetko úplne zadarmo! Vernostný program tiež zahŕňa hodinu parkovania navyše, bezplatnú šatňu a špeciálny darček k narodeninám.

Najlepšie značky na trhu na jednom mieste

Aupark je hrdý na to, že prináša exkluzívne značky, ktoré inde v Bratislave nenájdete. Predajňa Medicine ponúka kreatívny prístup k móde, v JOTT nájdete praktické a ľahké bundy a v klenotníctve Thomas Sabo nakúpite originálne a kvalitné šperky.

 

Módni nadšenci si prídu na svoje aj v predajniach talianskej značky Aeronautica Militare, Calvin Klein Underwear s kvalitnou spodnou bielizňou, Marciano Guess s prémiovými dámskymi kolekciami či v najlepšie zásobenom reťazci Peek & Cloppenburg. Na obuv, kabelky a módne doplnky sa špecializuje top svetová značka Steve Madden, nevynechajte ani návštevu obľúbených predajní obuvi Crocs a Högl.

 

Aupark tiež ponúka neodolateľnú kombináciu overených sietí parfumérií a kozmetiky ako Marionnaud, Fann Parfumérie či Douglas. Kvalitné líčidlá spoľahlivo nájdete aj v predajniach MAC alebo Pupa Milano.

Milovníci prírodnej kozmetiky si určite vyberú z bohatej ponuky známych svetových značiek ako Yves Rocher, L´Occitane, Kiehl´s a Rituals. Lokálne prírodné produkty môžete objaviť v predajniach českých kozmetických značiek Havlíkova Apotéka alebo Manufaktura.

Ak sa budete chcieť po nákupoch zabaviť, zájdite do unikátneho herného sveta Gamestate s množstvom arkádových hier. Potešiť sa môžete aj čokoládovou pochúťkou v predajni slovenských cukroviniek DEVA.

 

Novinky, pre ktoré sa oplatí prísť 

Vďaka novootvoreným predajniam sa Aupark Bratislava stáva ešte atraktívnejším. 

Zákazníci teraz môžu zažiť jedinečné chutné momenty v La Donuterii, objavovať outdoorový štýl od Woolrich, vychutnať si inovatívny dizajn od Diesel, potešiť sa kvalitnou obuvou od Robel, užiť si bublinkové potešenie v Bubblify a dopriať si tradičnú pochúťku v TrdloCafé.

 

Garage Pop Up store je otvorený

Od októbra 2023 v Auparku vznikol jedinečný koncept Garage Pop Up. Zákazníkom ponúka niečo iné, než bežné nákupné zážitky, s dôrazom na jedinečný dizajn a osobitú prezentáciu produktov. Nájdete tu oblečenie známych osobností ako napríklad Dara Rolins, Separ, Majk Spirit, Cynthia Tóthová, Symon Sedlo alebo značky ako Life is Porno a iné. Tieto kúsky si na rozdiel od nákupu cez internet môžete aj vyskúšať. Nenechajte si ujsť špeciálne kolekcie, či produkty dostupné iba v rámci pop-up obchodu. Pri vstupe vás očarí aj samotný street style dizajn predajne a kreatívne prostredie.

 

Pripravte sa na skutočnú extravaganciu 

Od 25. januára do 31. marca sa budete môcť ponoriť do sveta módneho umenia a estetiky z pohľadu ikonického návrhára Fera Mikloška. Do FASHION ROOM vnesie atmosféru elegancie a noblesy. Ale to nie je všetko! Budete mať tiež príležitosť vytvoriť si svoju vlastnú štýlovú fashion fotografiu. Čakajú na vás aj osobné stretnutia s dizajnérom, kde budete mať možnosť dozvedieť sa viac o svete módneho dizajnu a jeho tajomstvách. Okrem toho vás čaká zaujímavý sprievodný program, workshopy a atraktívne súťaže, ktoré privedú váš nákupný zážitok v Auparku k dokonalosti.

Fotogaléria: Aupark ponúka jedinečné značky, ktoré v Bratislave nikde inde nenájdete