Večer plný lásky

16.01.2020 19:50

Páni, máte už vymyslené, čím vo valentínsky deň potešíte svoju priateľku, snúbenicu, či manželku? Na svätého Valentína majú všetky ženy predsa len trošku väčšie očakávania. Ale nemajte obavy, poradíme vám, ako na to.

Nemusí to byť práve drahý šperk, čo ženu poteší. Je to v skutočnosti oveľa jednoduchšie, než sa zdá. Strávte celý deň len vo dvojici. Začnite raňajkami, nemusia byť rovno do postele, jednoducho ich pripravte. Naplánujte si spoločný deň tak, aby vám obom vyhovoval. Alebo buďte tajomní a prekvapte ju výberom vy sami.

Môžete preležať celý deň v posteli a pozrieť si všetky obľúbené filmy, na ktoré inokedy nemáte čas. Alebo choďte spolu do wellness. Ak ste športovo založení, tak neváhajte a bežte sa hýbať, napríklad na klzisko, zaručene sa dobre zabavíte. Nezabudnite, dnešný deň si máte spolu užiť, tak sa nikam neponáhľajte a robte iba to, čo vám je príjemné.

Pozvite svoju partnerku večer von, vyberte dobrú reštauráciu alebo navarte vy. Ak nevaríte, jedlo si pokojne objednajte. Len vy dvaja, chutný pokrm a fľaša dobre vychladeného sektu.

Objímajte sa, veľa a všade. Mnohé štúdie potvrdzujú, že objímanie pôsobí na ľudské telo uvoľňujúco. Pri objímaní dochádza uvoľňovaniu hormónu oxytocín do krvného obehu. Často označovaný ako hormón lásky či šťastia, navodzuje príjemné pocity spojené s dôverou, vernosťou, môže dokonca pôsobiť aj ako afrodiziakum.

Keď už sme pri tom, čo by to bol za Valentín bez romantického zakončenia. Ak si chcete večer trošku okoreniť a navodiť erotickú náladu, skúste porozmýšľať nad afrodiziakom. Existuje mnoho možností, no sekt je priam ideálnou voľbou.

Otvorte si ho pri večeri, vo vani alebo priamo v posteli. „Sekt odbúrava stres a nervozitu a bublinky vzrušujúco šteklia na jazyku. Odporúčam otvoriť si fľašu dobre vychladeného sektu práve v tento výnimočný večer plný romantiky. Páni, nechajte sa inšpirovať.“ radí Juraj Kordiak, somelier zo spoločnosti Hubert J.E.

 

 

Jedinečný Hubert Grand Rosé

Tento obľúbený sekt Hubert Grand rosé vás uchváti svojou škoricovou vôňou a plnou zamatovou chuťou. Výborne sa hodí k ľahkým cestovinovým alebo mäsitým jedlám. Vášnivá ružová farba perfektne doplní váš valentínsky večer.

Maloobchodná odporúčaná cena: 6,45 EUR s DPH

 

Perly vo fľaši – Pauline Hubert Rosé

Pre dámy, ktoré niečo znamenajú. Sekt vyrobený z vďaky k manželke legendárneho zakladateľa Hubert J.E., ktorá po jeho smrti viedla úspešne firmu naďalej. Tento sekt vzniká tradičnou metódou, ktorú používajú aj vinári v preslávenej oblasti Champagne. Jeho základom sú dôkladne vyberané bobule Frankovky modrej z malokarpatských viníc. Spojením jemnej príchute malín a biskvitu sa sekt stane neodolateľným už po prvom pohári. Najlepšie chutí dobre vychladený s ugrilovaným kuracím mäsom či rybou.

Maloobchodná odporúčaná cena: 17 EUR s DPH