Tonya Graves má úspešný singel...

11.09.2017 09:15

...odozvu zo zahraničia a chystá jesenné turné s vianočným koncertom v Lucerna Music Bare 

Tonya Graves, nezameniteľný hlas českej hudobnej scény, má na svojom konte okrem množstva ocenení a úspechov s kapelou Monkey Business (kde pôsobila do minulého roka šestnásť rokov) aj dva vydarené sólové albumy. V týchto dňoch dáva o sebe vedieť singlom, ktorý je remixom piesne I’m The Only Me.  Autorom hudby je Hynek Toman (Support Lesbiens) a o text sa postarala sama speváčka. Skladba aktuálne boduje v Evropa 2 Music Chart. Ako novinka vstúpila do tejto rádiovej hitparády hneď na tretiu priečku. V súčasnej dobe sa ku skladbe chystá videoklip. Tonya Graves k tomu poznamenala: “Tento song sme vybrali nielen preto, že má na koncertoch skvelú odozvu, ale navyše boduje aj u mojich zahraničných fanúšikov, na ktorých sa práve taktiež snažím intenzívnejšie zamerať. Ozvali sa mi promotéri z rôznych kútov sveta, tak sa teším, že sa moja sólová dráha posunie zase o kus ďalej. “

 

Tonya je stále častejšie vyhľadávanou tvárou aj v rámci reklamných kampaní. Tento rok napr. uzavrela kontrakt so značkou Baťa. Angažuje sa v charitatívnych projektoch (Avon - pochod proti rakovine prsníka, ALS, podporuje detské domovy). V poslednej dobe sa stále častejšie objavuje tiež v úlohe moderátorky - a to nielen na hudobných akciách a na rôznych eventoch, ale v blízkej dobe sa predstaví ako moderátorka televíznej relácie Drive na TV Óčko.


Na jeseň sa Tonya Graves so svojou kapelou opäť vydá na klubové koncerty, kde mixuje repertoár zo svojich albumov I’m The Only Me a Back To Blues. Turné zakončí 20. decembra vianočným koncertom v pražskom Lucerna Music Bare. Zároveň so svojím tímom už začína pripravovať nový album, ktorý by rada vydala na budúci rok.