Tipy na valentínske darčeky

06.02.2021 09:15
Potešte vašu polovičku milým prekvapením na sviatok všetkých zamilovaných. Vyberte pozornosť z lásky a darujte originálny darček. Inšpirujte sa našim výberom, s ktorým budete mať úspech nielen na Valentína. Všetky produkty sú dostupné na Lidl eshope - www.lidl-shop.sk.
 
Uzamykateľná šperkovnica
Darujte kvalitne spracovanú šperkovnicu s rukoväťou, ktorá má v sebe integrované zrkadlo a je vhodná na použitie na cestách. Šperkovnica je uzamykateľná a je dostupná v troch verziách – imitácia krokodílej, pštrosej kože a s koženým vzhľadom. 
 
Dámske čipkové body
Potešte vašu polovičku s delikátnym body s jemnou čipkou. Body má nastaviteľné ramienka a zapína sa v rozkroku. Vďaka vláknu LYKRA dokonale prilieha na telo a prináša pocit komfortu. 
 
Kvalitná kožená taška
Ľahko udržiavateľná, robustná a z kvalitnej kože – darujte priestrannú cestovnú tašku. Taška má dve rúčky a odnímateľný, nastaviteľný popruh a mäkkú textilnú podšívku so zásuvnými priehradkami a priehradkou na zips. Dostupná v dvoch farebných prevedeniach.
 
Pánske boxerky
Príjemný komfort pri nosení zabezpečí vysoký podiel bavlny až 95%. Boxerky sú dostupné v rôznych farebných verziách a optimálne priliehajú vďaka elastanu. Spodná bielizeň pre pánov má na sebe milú valentínsku potlač. 
 
 
Aroma difúzer
Vyčarujte si príjemnú atmosféru doma s ultrazvukovým zvlhčovačom, ktorý je vhodný na prevoňanie vzduchu v miestnosti s možnosťou zapnutia LED osvetlenia. Difúzer je vhodný na použitie aromatických olejov rozpustných vo vode a funguje na tichom režime, takže nebude rušivý ani v spálni. 
 
Dámska vôňa Chalou Blau
Toaletná voda Chalou Blau oplýva sviežou vodnou vôňou, ktorá je bohatým zdrojom inšpirácie a prenesie vás myšlienkami k moru. Zmyselnosť zabalená do minimalistického nebeského dizajnu vám dodá sebavedomie a energiu. Vôňa je vhodná na denné aj večerné nosenie. 
Pánska vôňa G. Bellini N°1
Toaletná voda pre pánov s názvom G. Bellini N°1 je vhodná pre moderného a sebavedomého muža, ktorý rád korenisto so sladkým drevitým nádychom. Talianska výroba so skvelou výdržou je ukrytá do jednoduchého dizajnu a podčiarkne mužnosť.
 
Cena: ESMARA® Uzamykateľná šperkovnica, 12,99 €, Lidl
Cena: ESMARA®Lingerie Dámske čipkované body, 8,99 €, Lidl
Cena: MEDISANA UV aróma difuzér, 19,99 €, Lidl
Cena: LIVERGY® Pánska kožená taška, 54,99 €, Lidl
Cena: LIVERGY® Pánske boxerky, 2 kusy, 5.99 €, Lidl
Cena: Chalou Blau, 50 ml, 3,99 €, Lidl
Cena: G. Bellini N°1, 50 ml,  3,99 €, Lidl
 

Fotogaléria: Tipy na valentínske darčeky

Záznamy: 1 - 9 zo 9