Tie najkrajšie darčeky na Deň detí

01.06.2021 18:52

Jedno z najkrajších potešení života sú deti. Robia nám radosť, spríjemňujú deň, spoločne sa s nimi tešíme a chceme ich prekvapiť, aby sa ich radosť ešte zväčšila. A kedy je lepšie pripraviť im prekvapenie, ako v dnešný špeciálny deň? Pripravili sme pre vás tipy, ktorými môžete svoje deti obdarovať. Produkty nájdete na eshope – https://www.lidl-shop.sk/ alebo v kamenných predajniach Lidl.

 

Obrázok, na ktorom je vnútriAutomaticky generovaný popisNočné svetlo

Vaše dieťa sa už nikdy nebude báť spať po tme. Vďaka nočnému svetlu twilight turtle a na spánok bude tešiť. Táto roztomilá korytnačka je príjemná na dotyk a premieta nočnú oblohu pomocou LED svetiel. Takto vytvorí príjemnú atmosféru pre pokojný spánok.

 

Obrázok, na ktorom je osoba, vonkajšie, hojdačkaAutomaticky generovaný popis

Okrúhla hojdačka

Jedny z najlepších detských spomienok sú tie, strávené na hojdačkách. Doprajte aj vašim deťom tieto chvíle pomocou závesnej okrúhlej hojdačky John. S priemerom 100 cm a nastaviteľnou dĺžkou je vhodná do exteriéru aj interiéru.

 

 

Detská kolobežka

Kolobežky sú nesmierne populárne u malých aj veľkých, či už klasické alebo elektrické. Pre tých najmenších máme kolobežku, ktorá sa im prispôsobí podľa potreby. S nastaviteľnou výškou, pomocnými kolieskami a prídavnou sedačkou, je ideálnou voľbou na skvelú zábavu.

 

 

Obrázok, na ktorom je okuliareAutomaticky generovaný popisDrevená železnica

Byť na chvíľu rušňovodičom je snom nejedného malého milovníka vlakov. Vďaka 54 dielnej drevenej železnici PLAYTIVE si to aj vaše dieťa môže vyskúšať. Samočinná lokomotíva, stanica či prechod cez most sľubujú dokonalý zážitok. 

 

Cena: Cloud B Nočné svetlo "Twilight Turtle", 29.99 Eur, Lidl

Cena: John Závesná okrúhla hojdačka, Ø 100 cm, 36.99 Eur, Lidl

Cena: PLAYTIVE® Detská kolobežka 4 v 1, 29.99 Eur, Lidl

Cena: PLAYTIVE® Drevená autodráha - železnica, 54-dielna, 14.99 Eur, Lidl