Tehotenstvo, dojčenie a zuby.

14.10.2020 23:39

Už ste počuli o špeciálnej zubnej paste pre tehotné a dojčiace mamy?

 

Tehotenstvo sa spája s obrovskou radosťou, no sprevádzajú ho často aj problémy. Tými najpálčivejšími sú nevoľnosti a citlivé ďasná. Práve starostlivosť o zdravie ústnej dutiny je v období tehotenstva a dojčenia mimoriadne dôležitá. Pozitívne účinky používania Špecializovanej zubnej paste pre tehotné a dojčiace mamy potvrdili aj výsledky prieskumu!

V dôsledku tehotenských nevoľností sa okysľuje prostredie v našich ústach, čo zapríčiňuje narušenie zubnej skloviny, a teda chtiac-nechtiac sa zvyšuje riziko vzniku zubných kazov ako kedykoľvek inokedy.

Okrem fyzických zmien, ktoré sa dejú s naším telom počas tehotenstva a tiež dojčenia, zmenami prechádzajú aj všetky sliznice v tele, nevynímajúc ďasná! Boľavé či krvácajúce ďasná pri čistení zubov sú prejavom ich zápalu. Jeho časté opakovanie môže viesť až k paradontóze, avšak nepredbiehajme. Tomuto problému sa dá predísť! Odporúčame vám používať nielen zubnú kefku s jemnými štetinkami, ale aj špecializovanú zubnú pastu, ktorá ďasná regeneruje a hydratuje.

Bábätko si z nášho tela prirodzene „berie“ minerály a vitamíny, ktoré sú dôležité pre jeho zdravý vývin. Špeciálne vyvinutá Zubná pasta pre tehotné a dojčiace mamy od bielej perly®  obsahuje potrebné aktívne látky, ktoré mamy a budúce mamy potrebujú. Okrem toho je založená na prírodnej báze, čoho dôkazom je jej nízka penivosť:

  • Kokosový olej – 100 % BIO panenský olej chráni zuby pred demineralizáciou zubnej skloviny. Okrem toho prirodzene zuby bieli, čomu sa poteší každá žena.
  • Fluór a prírodné kalcium (vápnik) – chráni zuby pred zubným kazom
  • Panthenol (Provitamín B5) – hydratuje ďasná
  • Japonská kamélia – 100 % BIO panenský olej regeneruje ďasná, zároveň je antioxindantom
  • Ružový íl – prírodný detoxikant ústnej dutiny
  • Xylitol – chráni pred prekyslením ústnej dutiny.
  • Enzým (glucose oxidase) – udržiava prirodzenú mikroflóru v ústnej dutine, má jemný bieliaci účinok.

PRIESKUM:

44 tehotných a dojčiacich mám testovalo zubnú pastu :pre tehotné a dojčiace mamy od slovenskej značky dentálnej hygieny biela perla®. 75 % testujúcich žien z prieskumu boli tehotné ženy a 25 % dojčiace matky.

  • 83 % uviedlo výrazné zníženie citlivosti zubov,
  • 93 %  uviedlo výrazné zníženie citlivosti a krvácania ďasien,
  • 88 % uviedlo výrazné zníženie tvorby zubného povlaku,
  • 92 % zaznamenalo bieliaci účinok.


Zubnú pastu zakúpite v DM drogériách alebo na e-shope www.bielaperla.sk.

Tip: Špecializovanú zubnú pastu pre tehotné a dojčiace mamy je vhodné kombinovať s Bylinnou zubnou pastou Fresh, ktorá obsahuje okrem zmesi 6 bylín (tymián, eukalyptus, mäta, klinček, šalvia a bisabolol) aj zinok! Túto kombináciu môžete zakúpiť tu ako: Špecializovaná bieliaca sada pre tehotné a dojčiace mamy + fresh.