Tá pravá starostlivosť pre váš riad

26.08.2020 12:53

Nedisponujete umývačkou riadu, a tak vám neostáva nič iné, než umývať riad ručne? Desíte sa zakaždým, aby ste ho pri likvidácii zaschnutej špiny nepoškrabali? Zverte ho do starostlivosti PUR Active hubky, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre potreby citlivých povrchov. Efektívne zatočí so zaschnutými nečistotami, bez toho aby poškriabala čistený povrch a bude pre vás spoľahlivým pomocníkom aj pri každodennom používaní.

PUR Active hubky boli vyvinuté na jemné povrchy, ako je teflón či sklokeramické dosky. Ich hrubá strana je tvorená zo špeciálneho PUR aktívneho materiálu, ktorý špinu najprv naruší a potom odstráni. Vďaka tomu nedochádza k zničeniu kuchynského vybavenia a vy sa rýchle, účinne a bezpečne zbavíte zaschnutej špiny, nepoškriabete žiaden povrch a ušetríte svoj čas aj energiu.

Celistvý povrch vrstvy určenej pre drhnutie naviac zaisťuje, že dovnútra hubiek nepreniknú žiadne nečistoty. Vďaka tomu vydržia výrazne dlhšie čisté a použiteľné, v porovnaní s takto neošetrenými hubkami. Vďaka ergonomickému tvaru sú PUR Active hubky ľahko uchopiteľné a vyčistia nielen riad, ale napr. aj špinavý sporák.

PUR Active hubky od značky Vileda sú dostupné v niekoľkých veľkostiach a baleniach.

PUR Active stredná 2ks, k dostaniu od: od 1,29 eur.

Stredná varianta vo verzii 3+1 Color Edition, k dostaniu od: od 1,99 eur.

PUR Active Vysoká s integrovaným chráničom na nechty, k dostaniu od: od 1,49 eur.

Viac informácií nájdete na www.shop.vileda.sk.