Starostlivosť, ktorá pohladí

26.01.2021 07:08

Ako hovorí tradičné barmské príslovie: "V čase skúšky je najlepšia rodina." Keď ide do tuhého, rodina je vždy pripravená ponúknuť bezpodmienečnú lásku a podporu. V náročnom období je najlepšie byť v samotnom srdci rodiny než kdekoľvek inde. Deň svätého Valentína je preto ideálnou príležitosťou dopriať celej rodine láskyplnú starostlivosť s novou kolekciou Family Favourites od značky Schauma. Schauma od Schwarzkopf sa stará o vlasy členov celej rodiny už viac ako 60 rokov. Nová kolekcia produktov Family Favourites sa vracia k tradičným rodinným koreňom, aby znovu objavila prírodné poklady, ako je harmanček a žihľava, ktoré ponúkajú vlasom všetkých členov rodiny tú najjemnejšiu možnú starostlivosť priamo z prírody.

Nová kolekcia Family Favourites od Schauma má vegánske zloženie, je bez silikónov a obsahuje prírodné ingrediencie ako sú pšeničný balzam, výťažok zo žihľavy, zeleného jablka a harmančeka, ktoré si rodiny cenili po celé generácie. Tri novinky z kolekcie Family Favourites sa pridávajú k radu obľúbených šampónov a kondicionérov Schauma, pričom sú šetrné k vlasom všetkých rodinných príslušníkov od korienkov až po končeky. Čistia a obnovujú vlasy zvnútra, čím prirodzene oživujú ich zdravý vzhľad:

 

  • Schauma Gentle Repair s pšeničným balzamom pomáha obnoviť a regenerovať suché a poškodené vlasy, zvyšuje pružnosť vlasových vlákien - posilňuje vlasy od korienkov až po končeky - dostupný ako šampón (400 ml, 3,59€) a kondicionér (200 ml, 2,69€). Pšenica sa v našich končinách vyskytuje po stáročia a obsahuje vitamín B.

 

  • Šampón Schauma Clean and Fresh so žihľavou a zeleným jablkom (400 ml, 3,59€) čistí a osviežuje normálne vlasy pomocou vegánskej receptúry bez silikónov pričom vlasy zanecháva s intenzívnym pocitom hebkosti. Žihľava sa v našej krajine vyskytuje v hojnom množstve a zároveň vďaka obsahu vyživujúcich látok a minerálov prirodzene skrášľuje vlasy i pokožku hlavy.

 

  • Šampon Schauma Everyday s výtažkom z harmančeka (400ml, 3,59€)  s jemnou vegánskou receptúrou, ktorá je bez silikónov a plná mikroživín, pomáha posilniť vlasy od korienkov až po končeky pre ich zdravý vzhľad - šampón je vhodný pre všetky typy vlasov. Harmanček je vďaka svojim protizápalovým, nedráždivým a antimikrobiálnym vlastnostiam tradičná liečivá bylina.

 

Nová kolekcia Family Favourites od značky Schauma je predurčená poskytnúť celej rodine láskyplnú starostlivosť. V predaji je za prijateľnú cenu od februára 2021 - práve včas na Deň svätého Valentína! Produktové novinky dopĺňajú existujúce portfólio obľúbených šampónov, kondicionérov, vlasových kúr a ďalších špecialít od značky Schauma pre dokonalú všestrannú starostlivosť o vlasy každého člena rodiny.

 

Produkty Family Favourites od značky Schauma môžete zakúpiť v obchodoch od februára, a pripraviť tak svoju rodinu na láskyplnú starostlivosť s jemnými ošetrujúcimi prísadami, ktoré boli inšpirované prírodnými pokladmi pre prirodzene krásne vlasy od korienkov až po končeky.