Silan Aromatherapy+ sa mení na Silan Naturals

18.01.2021 13:13

Aviváže Silan Naturals obsahujú až 99% zložiek prírodného pôvodu

Obľúbená značka aviváží Silan Aromatherapy+ sa mení na Silan Naturals. Zmenou neprechádza len názov, ale aj zloženie – po novom obsahuje až 99% zložiek prírodného pôvodu. Ich charakteristickým znakom ostávajú príjemné kvetinové a prírodné vône.

Prevoňajte šatník neodolateľnou vôňou Silan Naturals. Nový prírodný rad aviváží nahradil doterajšie portfólio Silan Aromatherapy+. Výraznou zmenou prešlo aj ich zloženie, keďže obsahujú 99% zložiek prírodného pôvodu, sú bez silikónov, farbív a mikroplastov. V každej fľaši sa ukrýva nová unikátna zložka rastlinného pôvodu na zmäkčenia oblečenia počas prania a parfumy, ktoré sú biologicky rýchlejšie odbúrateľné.

Silan Naturals sú balené v 100% PET fľaši s ľahko odstrániteľným a recyklovateľným obalom. Spoločnosť Henkel, do portfólia ktorej značka Silan patrí, taktiež optimalizuje logistiku s cieľom znížiť emisie z dopravy, zlepšiť skladové siete a optimalizovať prepravné kapacity.

V ponuke Silan Naturals sú k dispozícii tri varianty vôní:

 

Silan Naturals Ylang Ylang & Vetiver – novinka inšpirovaná kombináciou exotických vôní. Vetiver je rastlina, ktorá bola cenená najmä v starovekej Indii, pričom Indovia verili, že slúži ako upokojujúci prostriedok. Ylang Ylang je tropický, rýchlo rastúci strom pochádzajúci z tropickej Ázie a Austrálii, cenený najmä pre svoju vôňu.

Silan Naturals Peony & White Tea – nežná a prírodná vôňa, vychádzajúca z kombinácie obľúbenej pivonky a bieleho čaju.

Silan Naturals Coconut Water & Minerals – ide o prírodnú a harmonickú vôňu obohatenú o kokosovú vodu a minerály.

Krémové zloženie Silan Naturals je inšpirované čistými prírodnými ingredienciami. Opojná vôňa a špeciálna formula ukrytá v každom balení sa postará o dlhodobú jemnosť každého jedného kúsku. Používaním aviváže je teda oblečenie poddajnejšie a uľahčuje žehlenie.

Novinka Silan Naturals je dostupná v troch baleniach: 800 ml za 2,69 Eur; 1450 ml za 4,99 Eur a 2700 ml za 6,99 Eur.