Pre pery ako umelecké dielo

28.03.2015 19:08

Art Design® Lipstick – kombináciu úžasnej žiarivosti a intenzívnej farby. 

Deň po dni mladšie pery

Zloženie sa opiera o lesné plody umožňujúce obnovu štruktúry a liftingový efekt. Prírodná aktívna zložka stimuluje produkciu kolagénu a ďalších proteínov, ktoré zlepšujú kompaktnosť a plnosť pier podporou súdržnosti epidermy a dermy. Pri aplikácii rúžu sa pery stávajú postupne plnšie a hladšie, redukujú sa z nich jemné linky, kontúry sú výraznejšie a v krátkom čase získavajú pery nový tvar.

Farba, ktorá tvaruje

Art Design® Lipstick spája krémovú textúru s príjemným hladkým účinkom a neuveriteľne žiarivý efekt v okamihu vytvára efekt plných pier, intenzívnej farby a vláčnosti. Výsledok? Čisté sýte odtiene rozjasňujúce úsmev a celú tvár. Pre dokonalé, výrazné, plné pery od prvej aplikácie. Paletka pozostáva z 18 odtieňov: kaleidoskop farieb, v ktorom nič nie je nemožné a kde sa tiché, jemné odtiene spájajú s veselými a hlboko zmyselnými.

  

Od jedného extrému k druhému: nahé aj výrazné! Prirodzené a ružovo-béžové odtiene alebo ohnivé červené, či elektrizujúce ružové a fuksiové. Energické koralové a oranžové. Ako najokázalejší šatník.

Zlato a platina: moderný totem

Balenie pôsobí ako šperk. Je to skvost s pokrokovým, výrazným a jednoduchým dizajnom. Spodná plastová časť v tvare kocky v zlatom tóne vytvára kontrast platinovej farbe vrchnej časti a vyvoláva nezvyčajný estetický efekt. Ideál modernej elegancie.

 

 

zdroj: Glamour Slovakia

Fotogaléria: Art Design® Lipstick