Poleva ako žiadna iná!

16.11.2021 15:56

Poleva ako žiadna iná!

 

Chcete prekvapiť svojich najbližších trendy a luxusným vzhľadom vašej sladkej dobroty? Odhaľte tajomstvo dokonalej polevy a nechajte sa zviesť  harmonickou kombináciou lahodných vôní a chutí ukrytých v jedinečnej novinke – Poleva Duo kakao - škorica Dr. Oetker. Popustite uzdu svojej fantázii a vyčarujte jednoducho originálny múčnik, vďaka ktorému premeníte každý deň na sviatočný. Ako sa hovorí, vždy je vhodná príležitosť popýšiť sa svojím cukrárskym umením.

Unikátna cukrárska Poleva Duo s vôňou Vianoc

Zatočte s nudou pri pečení vďaka exkluzívnej sezónnej novinke - Poleva Duo kakao - škorica Dr. Oetker, ktorá prináša jedinečný duo efekt pre luxusný vzhľad vašich múčnikov. Praktické vrecko s dvomi separátnymi komorami zaručí nielen jednoduchú manipuláciu, ale aj originálny a ohurujúci výsledok mramorového vzoru. 

Z jedného vrecka získate naraz lahodnú kombináciu svetlej škoricovej polevy a tmavej kakaovej polevy, ktorá podmaní všetky vaše zmysly. Poleva je vo výsledku krásne hladká a lesklá, ideálna na všetky typy zákuskov, tort, báboviek, drobného pečiva či iných múčnikov. Ďalšou jej výhodou je jednoduchá a rýchla príprava, ktorú hravo zvládne každý člen rodiny. Vrecúško s polevou stačí ponoriť na 10 minút do horúcej vody a nechať rozohriať. Tým, že ide o dvojkomorovú polevu, doba rozpustenia je o pár minút dlhšia, než pri iných polevách Dr. Oetker. Následne odstrihnete roh vrecúška a polevu môžete okamžite použiť. Pozor, pre zachovanie duo efektu nerozotierajte polevu nožom. Neváhajte a ohúrte svojich najbližších na rodinnej oslave či pri sviatočnom stole s dobrotami v netradičnom, originálnom prevedení. Každé pečenie s použitím Polevy Duo Dr. Oetker sa stane cukrárskym i gurmánskym zážitkom. Vyskúšajte! 

Vyberte si svoj obľúbený druh

 

Zo širokého sortimentu hotových cukrárskych Poliev Dr. Oetker si vyberie naozaj každý!

 

Pre milovníkov prémiovej kvality je tu Poleva De Luxe extra tmavá Dr. Oekter, ktorá je hladká a krásne lesklá, vyznačujúca sa vysokým obsahom kakaa a výrazne tmavou čokoládovou farbou. Vďaka lahodnej kakaovej chuti a krásnej tmavej farbe povýši vašu tortu či múčnik na luxusné cukrárske dielo.  

 

Ak chcete zostať verní osvedčenej a najpredávanejšej Poleve tmavej Dr. Oetker, určite vás milo prekvapí vyvážená receptúra s vyšším obsahom kakaa, vďaka čomu bude poleva tmavšia a hladšia s dokonalou krycou schopnosťou pre vaše múčniky.  

Poleva mliečna Dr. Oetker si získa srdcia milovníkov zamatovo jemnej a podmanivej mliečnej čokolády. Okrem dokonale hladkého a lesklého vzhľadu ponúka jedinečnú harmóniu chutí mlieka a kvalitného kakaa so zárukou skutočného pôžitku.

Ak preferujete bielu čokoládu, siahnite po Poleve svetlej Dr. Oekter, pomocou ktorej môžete napríklad dodať tmavým korpusom kontrastný vzhľad. Dokonalú bodku dodá už len hladký a lesklý vzhľad vašej polevy.

 

 

 

Užitočné rady na záver:

 

  • Čokoládové polevy sa hodia na torty, zákusky, perník, bábovku, drobné pečivo, ovocné poháre, dezerty či na máčanie ovocia.
  • Príprava hotovej cukrárskej polevy Dr. Oetker je rýchla a jednoduchá. Stačí, keď vodu privediete do varu. Následne do prevarenej vody ponoríte vrecúško na asi 6 minút a necháte polevu rozpustiť. Po roztopení odstrihneme roh vrecúška a okamžite sa môžete pustiť do zdobenia torty či poliatia múčnika. Polevu môžete rovnomerne rozotrieť pomocou noža.
  • Polevu na hotovom múčniku je potrebné nechať stuhnúť pri izbovej teplote. Tým zaručíme, že poleva bude hladká, lesklá a bude sa nám menej lámať pri krájaní.
  • Nepotrebnú polevu po vychladnutí môžete uskladniť v chladničke a spotrebovať do jedného týždňa. Dobu zohrievania skrátime podľa množstva zvyšnej polevy.
  • Jedno vrecúško Polevy Dr. Oetker vystačí na pokrytie torty v priemere 26 cm.

 

Extra tip:  Polevy sú ideálne aj na výrobu čokoládových dekorácií. Ako na to?

Na papier na pečenie môžete rozohriatou polevou nakresliť rôzne tvary, napríklad  znamenia zverokruhu, husľový kľúč, noty, kvety či abstraktné motívy, ktoré po zaschnutí zlúpnete a ozdobíte nimi tortu, zákusky či dezerty. Fantázii sa medze nekladú.

 

S Polevami Dr. Oetker bude každá chvíľa strávená v kuchyni nekonečnou zábavou, ktorá vytvára jedinečnú chuť domova. Prajeme vám dobrú chuť!

 

Odporúčaná maloobchodná cena Poleva Duo kakao-škorica Dr. Oetker 100 g : 1,29 – 1,39 €

Viac o výrobkoch Dr. Oetker a skvelé receptové inšpirácie nájdete na www.oetker.sk