Plnou parou k lepšiemu pečeniu

18.04.2018 21:04

Všetci máme jedno spoločné. Túžime si pochutnať na dokonalých pokrmoch. Ak patríte medzi tých, ktorí si jedlo vychutnajú viac doma, iste oceníte možnosť, ako zaistiť svojim pokrmom perfektnú chuť, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiadny kuchársky profesionál. Stačí vám k tomu len jediné - tlačidlo PlusSteamna vašej parnej rúre.

Ide o technológiu, ktorá na začiatku pečenia pridá ku horúcemu vzduchu aj paru. Tá vytvorí zlatistú a chrumkavú kôrku, avšak mäkkú vnútornú štruktúru pokrmov zachová. Vplyvom pary cesto tiež krásne dokysne, vďaka čomu bude výsledok ešte nadýchanejší a ľahší. Potešte svoje mamičky, partnerky či priateľky lákavou dobrotou. Ohromte ich vynikajúcimi delikatesami, ktorým neodolajú. S dotykom pary ich hravo pripraví každý. Tak plnou parou k lepšiemu pečeniu!

Navyše, ak využijete špeciálnu akciu Electrolux a do 7. mája 2018 si zakúpite sporák alebo parnú rúru s funkciou PlusSteam™ zaradenú do akcie, môžete získať až 140 eur späť. Stačí si u vybraných predajcov zakúpiť vybraný model spotrebiča a do 14 dní od dátumu nákupu sa zaregistrovať na plussteam-cashback.moj-electrolux.sk. Všetky informácie nájdete aj na stránke: Plnou parou k lepšiemu pečeniu.

Para dodá surovinám vlhkosť, zvýrazní ich chuť a podčiarkne prirodzenú štruktúru každej ingrediencie. Pochutnajte si na šťavnatom steaku, chlebe či bagete s chrumkavou zlatistou kôrkou alebo na zelenine, ktorá si uchová nielen prirodzenú farbu, ale aj cenné vitamíny. Varenie a pečenie s parou je praktické, zdravé, pohodlné, ale hlavne prináša chutné výsledky. Dodajte známym chutiam nový rozmer – objavte výhody pary a ušetrite!

Viac na www.electrolux.sk

 

 

 

 

 

Fotogaléria: Plnou parou k lepšiemu pečeniu