Obľúbené Somat tablety teraz v novom ProNature rade

22.09.2020 18:32
Trvalá udržateľnosť predstavuje pre spoločnosť Henkel dlhodobo jednu z hlavných tém, ktorým sa aktívne venuje. Toto snaženie sa premieta do pravidelných inovácií naprieč celým portfóliom jej značiek. Aktuálne prináša jednu i v rámci obľúbenej značky na automatické umývanie riadu Somat. Nový rad Somat ProNature ponúka spotrebiteľom účinnú čistiacu silu, no v prírodnom zložení a s ohľadom na životné prostredie. 
Novinka ProNature na automatické umývanie riadu od značky Somat so sebou prináša niekoľko praktických vylepšení, ako aj ekologickejší prístup smerom k trvalej udržateľnosti.


Svedčí o tom aj získanie prestížneho certifikátu Eco Label, ktorý udeľuje Európska únia. Pre značku je to uznanie, že spĺňa vysoké environmentálne normy počas celého životného cyklu produktov. Certifikát Eco Label hodnotí dôsledné dodržiavanie prísnych kritérií a požiadaviek, ktoré znižujú dopad na životné prostredie, ako napríklad minimalizácia a recyklovateľnosť obalov, zníženie negatívnych účinkov na vodné organizmy, obmedzenie alebo úplne vylúčenie nebezpečných chemických látok a biologickú odbúrateľnosť.
 
 
Nové tablety Somat All IN 1 tablety z radu ProNature sa perfektne a rýchlo rozpúšťajú. Výsledkom bude čistý a lesknúci sa riad, zatiaľ čo vy 
sa môžete venovať rodine, priateľom alebo svojim koníčkom. 
Somat All IN1 tablety z radu ProNature sú až z 94% prírodného zloženia a obsahujú presne 0% parfému, vďaka čomu sú výrazne menej zaťažujúce smerom k životnému prostrediu. Navyše, účinné trojvrstvové tablety sú dostupné v 100% recyklovanom kartónovom obale, čím značka potvrdzuje svoju orientáciu smerom k trvalej udržateľnosti. 
Novinka je dostupná v dvoch veľkostiach: 36 tabliet za MOC 13,99 € a 60 tabliet za MOC 17,99 €.