Objednajte si raňajky do postele

05.02.2021 20:39

Už vyše roka si môžu zákazníci objednávať ponuku obľúbených jedál z McDonad's cez doručovaciu službu McDelivery. Horúcou novinkou je rozšírenie ponuky o raňajkové menu, ktoré je už  dostupné pre vybrané lokality  v Bratislave a v Košiciach. Zákazníci si tak môžu od ôsmej hodiny ráno objednať teplé raňajky až ku svojím dverám. Doručenie zabezpečuje partnerská doručovacia služba Wolt.

Spoločnosť McDonald’s sleduje preferencie zákazníkov a reaguje na aktuálne trendy v oblasti gastronómie. Po minuloročnom spustení doručovacej služby McDelivery, ktorá je momentálne dostupná už v štyroch mestách na Slovensku, sa spolu s doručovacou službou Wolt dohodla na rozšírení ponuky jedál o raňajkové menu. To v ponuke reťazca na stránke a v aplikácií Wolt doposiaľ nebolo dostupné. Svoje prvé jedlo dňa si tak môžu zákazníci v Bratislave a v Košiciach vychutnávať už aj z pohodlia obývačky či priamo z postele. Jedná sa vôbec o prvú službu doručenia raňajok ku dverám zákazníka.

Neustále sa snažíme zlepšovať zákaznícku skúsenosť a dostupnosť našich produktov. So spoločnosťou Wolt úspešne spolupracujeme už vyše roka, počas ktorého sa nám podarilo spoločne pripraviť a doručiť viac ako 120-tisíc objednávok v rámci 4 slovenských miest, kde službu McDelivery aktuálne poskytujeme. Rozširujeme nielen rozvozové zóny, ale aj ponuku jedál, ku ktorej nám od februára pribudlo aj kompletné raňajkové menu, “ hovorí Lucia Poláčeková, PR Supervisor McDonald’s Slovakia.

Z ponuky obľúbeného reťazca sú dostupné všetky jedlá z bežnej raňajkovej ponuky, ktoré sa predávajú aj priamo v reštauráciách. Zákazníci si môžu pochutiť na vajíčkových dobrotách, ktoré sa pripravujú zo 100 % podstielkových GMO-free vajíčok dodaných slovenskou farmou Babičkin dvor. Klasickú ponuku dopĺňajú aj toasty, McMuffin a bagel. Pre hladošov je k dispozícií McCountry Breakfast, burger s dvomi plátkami bravčového, a pre maškrtné jazýčky jogurt či croissanty. Syrových nadšencov poteší najmä lokálna klasika  McMuffin Lučina.

Objednávky si môžu zákazníci v rámci rozvozovej zóny objednať z uvedenej reštaurácie v aplikácii Wolt alebo na stránke Wolt, a to v každý pracovný deň i cez víkend, v čase od 8:00 hod. do 10:15 hod. Kuriéri z Woltu doručia raňajkové menu k zákazníkovi približne do 30 minút.

Dopyt po dovoze jedla až ku dverám je aj z dôvodu opatrení spojených so zákazom vychádzania naozaj vysoký.  “Rozšírenie služieb Woltu o donášku raňajok je krok, po ktorom bol dopyt a na ktorý sa veľmi tešíme, veríme, že sme týmto rozhodnutím potešili mnohých zákazníkov. Tešíme sa, že naša úspešná spolupráca s McDonald's pokračuje aj v tomto roku a spoločne vieme prinášať aj takéto novinky,doplnil  Tomáš Beniak, nový generálny riaditeľ Wolt na Slovensku.

Pre zákazníkov, ktorí preferujú nákup priamo v reštauráciách, sa nič nemení. Prevádzky sú za sprísnených opatrení aj naďalej otvorené počas bežných otváracích hodín a služba McDrive je dostupná pre všetkých motoristov.