Novinka Zlatý Bažant Radler 0,0% Mirabelka & Estragón Light: osvieženie do horúcich dní

30.06.2020 23:54

Počas horúcich letných dní nie je nič príjemnejšie, ako osviežiť sa správne vychladeným nápojom. Radlery Zlatý Bažant 0,0% vo verzii light nielenže uhasia smäd, ale môžete ich mať po ruke kedykoľvek, keďže ide o 100%-tne prírodný produkt bez alkoholu. S príchodom leta sa navyše ich portfólio rozširuje o novinku s netradičnou kombináciou tradičných chutí – mirabelka a estragón.     

Obľúbená značka slovenských radlerov Zlatý Bažant priniesla od začiatku roka na trh už dve novinky: Zlatý Bažant Radler 0,0% Mandarínka & Jazmín Light a Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón Light. Teraz k nim pribudla tretia inovácia s príjemne osviežujúcou kombináciou chutí – Zlatý Bažant 0,0% Mirabelka & Estragón Light.

 

Z hurbanovského pivovaru tak prichádza na pulty obchodov radler s plnou chuťou ovocia typického pre náš región, ktorá je zvýraznená jemnou štipľavosťou koreniny estragón. Vďaka svojmu prírodnému zloženiu a zníženému obsahu cukru (4,2 g na 100 ml) je vhodná aj pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí sledujú zloženie svojej stravy a kladú dôraz na znižovanie podielu cukru. Všetky tri nové varianty sú vyrobené zo 100% prírodných ingrediencií, bez konzervantov a umelých farbív.  

 

„Po uvedení dvoch jarných noviniek z dielne Zlatý Bažant Radler 0,0% Light predstavujeme v poradí tretiu novinku tohto roka v kombinácií Mirabelka & Estragón. Opäť sme stavili na netradičnú, novú, no rovnako osviežujúcu príchuť. Veríme, že si získa priazeň spotrebiteľov rovnako ako tie predošlé. To, že naše radlery sú mimoriadne obľúbené – dokonca dovolím si povedať, že neporovnateľne najobľúbenejšie – svedčí aj fakt, že každý druhý predaný radler na slovenskom trhu, je ten náš z Hurbanova,“  uviedol senior brand manažér značky Zlatý Bažant Radler, Peter Nikodem.

  

Zlatý Bažant 0,0% Mirabelka a Estragón Light je, podobne aj ako ďalšie tohtoročné novinky, dostupná v 500 ml balení a maloobchodná odporúčaná cena je 0,95 Eur.