Nové obrúsky Colour Catcher chránia oblečenie aj prírodu

08.12.2020 22:07

Farebné oblečenie je príjemným spestrením šatníka počas každej sezóny. Starostlivosť oň však môže byť náročná. Najmä pokiaľ ide o dôkladné triedenie a ochranu pred zafarbením počas prania. Aby ste predišli rôznym nehodám, spoločnosť Henkel ponúka obrúsky na pranie Colour Catcher. Teraz, navyše, aj v eko verzii. Obrúsky tak nechránia len oblečenie, ale sú tiež šetrné k životnému prostrediu.

Bavte sa módou, buďte kreatívni, nebojte sa farieb – a akékoľvek starosti hoďte za hlavu. S obrúskami Colour Catcher bude starostlivosť o farebné oblečenie hračkou. Počas prania ochránia jednotlivé kúsky od zafarbenia, keďže vďaka svojej unikátnej patentovanej technológii pôsobia ako magnet a uvoľnenú farbu na seba zachytia.  

Spoločnosť Henkel teraz predstavuje aj ich nový – eco variant, ktorý pomáha chrániť oblečenie počas prania, no zároveň šetrí prírodu. Pracie obrúsky Colour Catcher ECO neobsahujú žiadne parfumy a sú kompostovateľné. Navyše, vlákna sú zo 100% prírodného pôvodu a obal obsahuje prírodnú trávu, aby sa pri ich výrobe znížila spotreba vody, ušetrilo viac energie a spotrebovalo menej emisií CO2 (vs. buničina alebo drevo). Spoločnosť Henkel týmto krokom nadväzuje na svoj záväzok k udržateľnosti.

S obrúskami Colour Catcher ECO si môžete užívať nosenie obľúbeného oblečenia a kedykoľvek siahnuť po farebných kúskoch, navyše s ohľadom na prírodu. Maloobchodná odporúčaná cena za balenie Colour Catcher ECO 18ks je 5,49 Eur.

Ako Colour Catcher ECO funguje?

Obrúsky Colour Catcher ECO sa vlastnosťami ničím nelíšia od najpredávanejších obrúskov Colour Catcher*. Majú v sebe kladný náboj, pričom rozpustené farbivá z farebnej bielizne sú nabité záporne. Vďaka pokrokovej technológií, Colour Catcher ECO priťahuje voľné farbivá, ktoré sú uvoľnené do pracieho roztoku. Obrúsok sa jednoducho správa ako magnet: pritiahne a udrží akékoľvek farbivá, uvoľnené z praných textílií do vody. Obrúsky fungujú ako prevencia nehôd pri praní. Zároveň chránia farby pred ich zošednutím. Navyše, nemusíte sa obávať žiadnych chemikálií. Celá alchýmia je založená na fyzikálnom princípe. Obrúsky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu a po praní ich môžete jednoducho zahodiť do koša na papier, keďže sú recyklovateľné.     

*Najpredávanejšie obrúsky proti zafarbeniu na SK aj CZ trhu agregované dáta v hodnote z prieskumných agentúr za rok 2020