Krásna v každom detaile

24.03.2020 22:45
Autentická ako skutočné drevo. 

 
Taká je nová podlaha z kolekcie SIGNATURE, ktorú na trh prináša značka Quick-Step. Signature je laminátová podlaha, ktorá vyzerá ako reálne prírodné drevo, a to bez akýchkoľvek kompromisov. Najnovší prírastok belgického výrobcu podláh je symbiózou 30 rokov inovácií, kreativity a práce s technológiami. Signature predstavuje inovatívne a prelomové riešenie. Výsledkom je unikátny dizajn a precízne spracovanie so zameraním na detail. Konštrukcie a spoje sú rafinovanejšie a autentickejšie, štruktúra presná a ostrá. Novinka značky Quick-Step ponúka bezkonkurenčný výkon, s akým sme sa doteraz u laminátových podláh nestretli. Nová kolekcia zahŕňa 18 jedinečných podlahových dizajnov, z ktorých je každý očarujúci a unikátny.  www.quick-step.sk  
 
Zen z Afriky a Južnej Ameriky
Pri Signature sa nechal dizajnérsky tím inšpirovať vplyvmi z Afriky a Južnej Ameriky. Využil teplé a exotické zemité odtiene, ručne vyrábané materiály a prírodné prvky. Všetko nemusí byť nutne dokonalé: asymetria, drsnosť, jednoduchosť a jemné nedokonalosti vychádzajú z prírody. (foto Signature 1)

 
Dokonalosť v nedokonalosti 
Dizajnérsky tím si vzal ako základ jedn
ého z dekorov pôvodnú dubovú podlahu s prírodnými nedokonalosťami, ako sú praskliny a uzly, a pridal lesklý povrch, aby oživil ružovú farbu. Pôvodné dosky boli ošetrené špeciálnym lesklým lakom, ktorý bol aplikovaný nepravidelne, aby vzhľad základného dreva ostal viditeľný. (foto Signature 2)
 

 
 
Inšpirácia starými vlakovými vagónmi
Dizajnéri dosiahli originálne dosky s drsnou a zvetranou štruktúrou. Pri ich hľadaní narazili na staré dosky z vagónov. Znečistené, čierne dosky boli počas výroby pieskované, až pokým nebolo znovu vidno pôvodné drevo. (foto Signature 3)
 
 
Zdroj foto: Quick-Step