Keď vápnik, tak prírodný

09.10.2020 20:04

Radíte sa medzi aktívne osoby stredného veku alebo už patríte do vyššej vekovej skupiny? Ste žena v menopauze, tehotná alebo dojčiaca mamička? 

Potom určite dbajte na dostatočný prísun vápnika. Poďakujú sa vám vaše kosti, zuby i svaly. Vápnik prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi aj k správnej látkovej premene na tvorbu energie. Ide o veľmi dôležitú minerálnu látku, ktorú môžete užívať v tej najčistejšej podobe. Slovenská farmaceutická spoločnosti BIOMIN s 30-ročnou tradíciou výroby originálnych liekov a výživových doplnkov prináša ako jediná prírodný vápnik, vyrábaný z vaječných škrupín. Výhodou je o 30% lepšia vstrebateľnosť ako pri synteticky vyrábanom vápniku.

Vaječné škrupiny pochádzajú z kontrolovaných chovov nosníc zo Slovenska a z Českej republiky a obsahujú horčík, fosfor a iné mikroprvky s pozitívnym účinkom na kostný metabolizmus. Vyskúšajte substanciu OVOVITAL® s obsahom čisto prírodného vápnika bez chemických a pomocných látok. 

Tento minerálny výživový doplnok môžete užívať dlhodobo, pretože nezaťažuje organizmus. Navyše je vhodný aj pre ľudí s celiakiou, laktózovou intoleranciou či pre diabetikov a fenylketonurikov. Doplnok stravy zoženiete v lekárni v balení 30 alebo 60 kapsúl.  Viac na www.somstalekost.sk