Nové pizze od Dr. Oetker sa postarajú o jedinečný kulinársky zážitok

16.02.2021 19:30

„La cucina piccola fa la casa grande.“ Ako hovorí známe talianske príslovie – Aj malá kuchyňa dokáže učiniť domov veľkým. Nie sú pochybnosti o tom, že kvalitné suroviny na teplom chrumkavom ceste dokážu rozvoňať celú domácnosť i okolie. Doprajte si chvíľku pre seba a spoznajte spoločne s nami lahodné pizzové novinky z kuchyne Dr. Oekter.

„Úspech našej pizze spočíva aj v jej rôznorodosti. Spoločnosť Dr. Oetker so svojimi piatimi značkami stelesňuje najširší sortiment a variabilitu druhov na trhu mrazenej pizze v Čechách a na Slovensku, vďaka tomu dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších spotrebiteľov,“ hovorí  Alice Vanková, Senior product manager v spoločnosti Dr. Oetker a ďalej dodáva: „Naše pizze sú ideálnou voľbou na každú príležitosť. Skvele sa hodia ako rýchly obed, pohostenie na neformálne kamarátske stretnutia alebo na romantické rande pri sviečkach. Chuťový zážitok odporúčame umocniť s pohárom dobrého vína.“

 

Už ste dostali neodolateľnú chuť na pizzu? Tak s nami spoznajte horúce pizzové novinky, ktoré vás zaručene dostanú!

Ohnivý kúsok Talianska

Privítajte jar diabolskou novinkou – Dr. Oetker  Pizza Ristorante Diavola, ktorá rozpáli vaše chuťové poháriky! Vychutnajte si dokonalé spojenie tenkého chrumkavého cesta, kvalitného pikantného salámu, červenej cibule, chilli omáčky a nakladaných zelených feferónok na bohatom paradajkovom základe, ktoré je doplnené o kombináciu syrov Eidam a Mozzarella. Pizza Ristorante Diavola sa stane zárukou úspechu teplého pohostenia pre každú príležitosť. Neváhajte a prebuďte vášeň v pravej talianskej atmosfére!

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Ristorante Pizza Diavola 350 g: 2,89 €

 

Lahodný prímorský vánok

Ak si radi pochutnávate na rybe, máme pre vás jedinečnú kombináciu chutí v podobe novinky – Dr. Oeker Pizza Casa di Mama Tonno, ktorá je skutočnou autentickou domácou talianskou pizzou na tenkom chrumkavom ceste s nadýchanými okrajmi, šťavnatým paradajkovým základom a kvalitným tuniakom, ktorého chuť ešte zvýrazňuje pridaná cibuľka. Celkový chuťový zážitok je dotvorený kombináciou syrov Eidam a Mozzarella a lahodnými bylinkami, ktorými je pizza posypaná. Na výnimočnosti pizze Casa di Mama pridáva aj fakt, že je jedinou hlbokozmrazenou pizzou na trhu s čerstvým nepredpečeným cestom, ktorá je až doma prvýkrát upečená. Výsledkom je pravý gurmánsky zážitok z čerstvo upečenej, voňavej a chrumkavej pizze. Keď sa pre ňu rozhodnete, určite neoľutujete!

Odporúčaná maloobchodná cena Dr. Oetker Pizza Casa di Mama Tonno 435 g: 3,39 €

Viac informácií o svete pizze nájdete na https://www.oetker.sk/pribeh-pizze

Prajeme Vám dobru chuť!