Ikonické značky PUMA a KARL LAGERFELD predstavujú novú streetwear kolekciu oblečenia aj doplnkov

09.10.2019 10:21

PUMA a Karl Lagerfeld pokračujú na úspešnej vlne z roku 2018 a spoločne predstavujú ďalšiu streetwear kolekciu pre mužov aj ženy, ktorá definuje súčasnú módu. Nevšedné módne kúsky aj doplnky odrážajú osvedčený športový štýl PUMA, ktorý teraz zdobí luxusný rukopis značky Karl Lagerfeld. Unikátna mladistvá kolekcia kombinuje nadčasovú klasiku s modernými a luxusnými detailmi a ponúka must-have kúsky, ktoré obsahujú nové strihy, precízne technické detaily a vysoko kvalitné materiály.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V kolekcii nájdete tenisky PUMA ROMA v čiernom prevedení s kontrastnými bielymi prvkami a vysokou podrážkou, ktorú zdobí neprehliadnuteľný nápis KARL LAGERFELD. Ďalej topánka PUMA CELL ALIEN v azúrovej farbe s čiernymi a červenými detailmi a netradičným spracovaním jazyka topánky. Nechýbajú ani populárne CALI tentoraz v bielej v kombinácii s červenou a sýto ružovou, ani biele Thunder s výrazným prešívaním.

Tejto sezóne vládne heslo "štýlovo a pohodlne" a toho sa drží aj nový výsledok dlhodobej spolupráce týchto dvoch módnych gigantov. Jej súčasťou sú nielen topánky, ale aj doplnky a ďalšie módne nutnosti, ako sú populárne široké nohavice v čiernom variante so sťahovacím pásikom a ozdobným pruhom na boku, pohodlné mikiny na zips s červenými prvkami a tričká s ikonickým logami KARL LAGERFELD a PUMA.

 

Vybrané produkty z kolekcie budú dostupné v priebehu októbra u predajcov Footshop, Queens, Aranburu, Shooos, Vemzu, Espace, Top4Lifestyle 

 

Fotogaléria: Ikonické značky PUMA a KARL LAGERFELD predstavujú novú streetwear kolekciu oblečenia aj doplnkov

Záznamy: 1 - 8 zo 24
1 | 2 | 3 >>