Domáca pec na pizzu PIZZAIOLO pečie na nerozoznanie od pizzerie

24.07.2020 14:44

PIZZAIOLO od SAGE je pec na pečenie pizze, ktorá sa svojimi rozmermi dokonale hodí do domácností, no zaujímavá je aj pre menšie gastroprevádzky, kde umožní rozšíriť sortiment o pizzu, chutiacu ako z tehlovej pece.

Prečo pizza z pizzerie chutí oveľa lepšie než tá, ktorú si pripravíte doma? Pretože je upečená v špeciálnej peci pri vysokých teplotách, ktoré žiadna rúra nedosahuje. Pizzaiolo je prvá domáca pec na pizzu, ktorá dosiahne teplotu 400 °C. Kombináciou sálavého vzduchu a ohrevu zhora a zdola tak dokonale napodobňuje prostredie v originálnej peci na pizzu, čomu zodpovedá aj výsledok. V peci na pizzu The Smart Oven® PIZZAIOLO od SAGE však môžete piecť aj ďalšie chuťovky ako osúchy či focacciu. Preto je PIZZAIOLO riešením aj pre majiteľov bistier, bufetov, vinární a ďalších prevádzok s občerstvením.

Pec na pizzu PIZZAIOLO pracuje so systémom ELEMENT IQ, ktorý neustále monitoruje výkon výhrevných telies a upravuje ho tak, aby bolo pečenie optimálne. Vnútorný priestor s tepelnými senzormi a optimalizovaným odrazom tepla vytvára dokonalé prostredie pre pečenie pizze. Výsledkom je majstrovsky vyvážené prepečenie stredu a okrajov presne tak, ako to máte radi vo vašej obľúbenej pizzerii.

 

 

Samotné pečenie je absolútne jednoduché vďaka 7 prednastaveným programom:

  • 160 °C
  • FROZEN PIZZA – pre mrazenú pizzu
  • PAN – na pizzu s vysokým cestom, pečenú v panvici
  • NEW YORK – na pečenie americkej pizze s vysokým cestom
  • THIN & CRISPY – na tenkú a chrumkavú pizzu
  • WOOD FIRED – štýl pečenia ako v peci na drevo pre pizzu neapolského typu
  • Maximálny výkon 400 °C

Panvica na pizzu s vyberateľnou rukoväťou aj lopatka na pizzu sú súčasťou príslušenstva. Viac sa o domácej peci na pizzu dozviete na www.sagesk.sk a na Facebooku SAGE SK.