Dokonalé obočie za pár sekúnd

17.04.2015 10:07
Nepotrebujete tím vizážistov, ktorý majú k dispozícii celebrity. Farby aj šablóny sa prispôsobia každému typu, farbe vlasov, očí a pleti. Nepotrebujete žiadne kozmetické zručnosti!
Ľahšie to už byť nemôže.
 
Cestujete často za prácou, zábavou či športom? Chcete sa aj v týchto chvíľach cítiť upravene a sebaisto? Práve pre vás je tu FAB Browse. Praktické 
balenie, ktoré sa zmestí do každej kozmetickej taštičky. Minerálne pigmenty FAB Browse sa prispôsobia každému typu, farbe vlasov, očí a pleti. Unikátny semi-permanentný púder v piatich farebných odtieňoch, vyrobený vo Veľkej Británii je zárukou vysokej kvality. Obstojí aj v tých najnáročnejších podmienkach. Vode, potu a oteru odolný. Až 24 hodín bez nutnosti úprav.

Ide o revolučný systém, s ktorým vytvoríte dokonale krásne obočie v priebehu niekoľkých sekúnd aj v pohodlí domova. Vyzerá krásne aj na dámach, ktoré majú svoje obočie veľmi riedke, prípadne im časť chýba. Za pár sekúnd máte krásne symetrické obočie, ktoré vydrží po celý deň! 

Sada Beautiful Brows Kit je dostupná v 5 odtieňoch, ktoré sadnú každej žene a obsahuje:

- príslušný minerálny pigment (chocolate / dark brown / light brown / slate / black)
- 3 typy šablón na vytvorenie dokonalého tvaru
- duo štetec na aplikáciu farby (prírodné vlákna)
- rozjasňovač (pod a nad obočie)
- malý štetec na rozjasňovač 
- zrkadielko,  pinzetu

Čokoľvek zo sady si môžete dokúpiť aj samostatne (informácie o cenách na vyžiadanie v salóne).

Je to jednoduché:

 

Odtiene:

Light brown - svetlo hnedá -  najuniverzálnejší odtieň hodiaci sa ako pre svetlé blond vlasy, tak pre orieškovo hnedé. Tento odtieň je tiež veľmi obľúbený u rusovlások, žien s medovými odtieňmi. 
Dark brown  - tmavo hnedá - veľmi prirodzený odtieň tmavo hnedej. Vhodný ako pre ženy so svetlo hnedou farbou vlasov, tak aj pre ženy s tmavo hnedou až čokoládovou farbou vlasov. Úžasný tiež pre rôzne odtiene s nádychom do mahagónu, fialkovej, červenj, atď ...
Chocolate - čokoládová - krásna intenzívne tmavohnedá  čokoládová farba. Vhodný pre ženy s naozaj intenzívnou tmavo hnedou farbou vlasov (až s nádychom do čiernohnedé). Farba je vhodná pre tmavé typy sa snedú pleťou.
Slate - šedá - univerzálny odtieň vo farbe bridlice. Sedí ako blondínkam s veľmi svetlou pleťou, tak aj čiernovláskam a červenovláskam, ktoré majú v základe svojej obočie tmavé. Krásny na naozaj svetlej pleti (studené typy). U čiernovlasých žien pôsobí veľmi prirodzene - nepôsobí tvrdo.
Black - čierna - odporúčame ženám s tmavou farbou pleti a čiernovlasým ženám. Veľmi intenzívna. Ideálna pre tenké a úzke obočie. V prípade, že je vaše obočie širšie a hustejšie, je lepšie použiť odtieň Slate, ktorý bude aj na širšom obočí pôsobiť mäkko a prirodzene.
 


Viac informácií a možnosť zakúpiť si sadu získate na adrese:

Kozmetika Danka Kruteková

Hotel INKA, 1. poschodie
V. Clementisa 13
917 01 Trnava
033/5501686
0903121552 
 

Fotogaléria: Dokonalé obočie za pár sekúnd

1 | 2 | 3 >>