5-minútová kúra už za 7 sekúnd?

15.03.2021 19:57

Zažite silu 5-minútového ošetrenie za neuveriteľných 7 sekúnd! Nový regeneračný a ošetrujúci expres rad produktov GLISS 7 SEC umožňuje vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu obzvlášť rýchle a praktické použitie. Ušetríte svoj drahocenný čas a získate lesklé a zdravé vlasy vďaka vysoko efektívnemu zloženiu v tekutej podobe. Rob, čo miluješ. GLISS sa postará.

Regeneračný a ošetrujúci expres rad produktov GLISS 7 SEC bude dostupný od marca 2021.

 

Každá sekunda sa počíta! Život niekedy býva hektický, takže vám na intenzívnu starostlivosť o vlasy ostáva len málo času. Nový expres rad regeneračných a ošetrujúcich produktov GLIS 7 SEC poskytuje vysoko efektívnu, superrýchlu a jednoduchú starostlivosť. Tekutá forma v inovatívnom zložení sa počas aplikácie premení na krémovú textúru, ktorá pomáha odstrániť známky poškodenia vlasov.

 

Tri produkty, ktoré sú súčasťou regeneračného a ošetrujúceho expres radu GLISS 7 SEC, ponúkajú správne riešenie pre starostlivosť o rôzne typy vlasov: GLISS 7 SEC COLOR PERFECTOR s hyaluronovým komplexom a brusnicovým extraktom dodáva farbeným, tónovaným alebo melírovaným vlasom viac lesku. GLISS 7 SEC OIL NUTRITIVE s Omega 9 mastnými kyselinami a marulovým olejom zjemňuje namáhané a lámavé vlasy. A GLISS 7 SEC ULTIMATE REPAIR s tekutým keratínom a perlovým extraktom znižuje lámavosť poškodených a suchých vlasov pri česaní až o 90%.

Najskôr si umyte vlasy šampónom a následne naneste jeden z troch nových produktov z regeneračného a ošetrujúceho expres radu GLISS 7 SEC rovnomerne po celej dĺžke vlasov až ku končekom. Následne ľahko vmasírujte, kým nevznikne krémová textúra. Nechajte prípravok pôsobiť po dobu 7 sekúnd, a nakoniec vlasy dôkladne opláchnite. Rob, čo miluješ. GLISS sa postará.

 

Prehľad produktov nového regeneračného a ošetrujúceho expres radu GLISS 7 SEC

 

GLISS 7 SEC COLOR PERFECTOR, 200ml, 7,99 EUR. S hyaluronovým komplexom a brusnicovým extraktom. Pre farbené, tónované a melírované vlasy. Okamžite viac lesku, hebkosti a žiarivých farieb.

 

 

GLISS 7 SEC OIL NUTRITIVE, 200ml, 7,99 EUR. S Omega 9 mastnými kyselinami a marulovým olejom. Pre lámavé a namáhané vlasy. Okamžitá pružnosť a pocit extra jemných vlasov.

 

 

 

GLISS 7 SEC ULTIMATE REPAIR, 200ml, 7,99 EUR. S tekutým keratínom a perlovým extraktom. Pre veľmi poškodené a suché vlasy. Až o 90% menšia lámavosť vlasov pri česaní.